ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αυλωνίτης: "Ο κόουτς μάς κρατάει ενωμένους"

SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΟ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Ο Τάσος Αυλωνίτης αναφέρθηκε στην απόδοση του Παναθηναϊκού και τη δική του κόντρα στον Ατρόμητο και στην κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, λέγοντας πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης κρατάει ενωμένο το "τριφύλλι".

Στη "Live Sport" μίλησε ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Τάσος Αυλωνίτης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόδοση του Παναθηναϊκού και τη δική του κόντρα στον Ατρόμητο στο Περιστέρι και στην κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, λέγοντας πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης κρατάει ενωμένο το "τριφύλλι".

"Το μέλλον δεν το ξέρω, αλλά εμείς έως τώρα δεν έχουμε επηρεαστεί. Αγωνιστικά, όσο δένουμε και όσο μαθαίνουμε ο ένας τον άλλο, θα αποδίδουμε πιο οργανωμένο ποδόσφαιρο. Μία ομάδα για να έχει σταθερότητα, χρειάζεται χημεία. Ο κόουτς μάς κρατάει ενωμένους, δουλεύουμε σκληρά και θα φέρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε", δήλωσε ο Αυλωνίτης για το "τριφύλλι".

Για το ότι αγωνίστηκαν στην άμυνα παίκτες που δεν έχουν συνυπάρξει σε ματς, απάντησε: "Σίγουρα η χημεία παίζει μεγάλο ρόλο. Από την άλλη, είμαστε καλοί παίκτες, ο καθένας ατομικά έκανε το καλύτερο και ξεπεράσαμε την έλλειψη συνοχής. Νομίζω ότι όσο παίρνουμε χρόνο, θα βελτιώνουμε τη συνεννόηση μας. Υπήρχαν απουσίες, μπήκαμε παιδιά που δεν είχαμε παίξει, σε μια δυνατή έδρα. Πιστεύω πήραμε καλό βαθμό".

Αναφορικά με τη δική του απόδοση στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο, είπε: "Δεν είχα ρυθμό και αυτό φάνηκε στην αρχή. Όσο περνούσε η ώρα, ένιωθα όλο και καλύτερα, προσπάθησα να δώσω τα πάντα για την ομάδα. Το ματς έγινε ροντέο στο τέλος και καμιά φορά είναι χειρότερο να παίζεις εναντίον δέκα παικτών, γιατί κλείνονται και είναι πιο δύσκολο να βρεις χώρους. Οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες και θεωρώ δίκαιη την ισοπαλία. Εμείς πρέπει να κοιτάξουμε τη συνέχεια και είμαι αισιόδοξος ότι τα πράγματα θα φτιάξουν από κάθε άποψη, αγωνιστικά και οικονομικά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ