ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αυξάνει τις πιθανότητες του ο Στιλ

Αυξάνει τις πιθανότητες του ο Στιλ
INTIME SPORTS

Ο Λουκ Στιλ ενημέρωσε τους οπαδούς του Παναθηναϊκού ότι είναι ετοιμοπόλεμος και ανυπομονεί να αγωνιστεί, ενώ, έβγαλε χωρίς σημαντικά προβλήματα τις δύο προπονήσεις του Σαββάτου (26/7).

Με δύο προπονήσεις συνεχίστηκε το Σάββατο (25/7) η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το πρώτο παιχνίδι του γ' προκριματικού γύρου του Champions League με την Ουντινέζε, την Τρίτη (28/7) στο "Απόστολος Νικολαΐδης".

Ο Γιάννης Αναστασίου βρέθηκε στην ευχάριστη θέση να δει τον Λουκ Στιλ να προπονείται πρωί και απόγευμα, με τις ενοχλήσεις του Άγγλου στη μέση, να έχουν υποχωρήσει αισθητά.

Εφόσον διατηρηθεί η κατάσταση του Στιλ στις προπονήσεις της Κυριακής (26/7) και της Δευτέρας (27/7), τότε, αναμένεται να αρχίσει στην ενδεκάδα στο ματς με τη βελγική ομάδα.

Πάντως, ο Στιλ δεν διατηρεί την παραμικρή επιφύλαξη ότι θα αγωνιστεί και με "τιτίβισμα" του, ενημέρωσε ότι επέστρεψε στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων και έθεσε εαυτόν στη διάθεση του Αναστασίου.

Παράλληλα, ευχαρίστησε τους οπαδούς του Τριφυλλιού για τη συμπαράσταση τους και εξέφρασε την ανυπομονησία του για την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.

"Ευχαριστώ για τα μηνύματα συμπαράστασης, ναι, είχαν έναν τραυματισμό, αλλά επέστρεψα στις προπονήσεις και είμαι έτοιμος να παίξω. Δεν μπορώ να περιμένω για τη νέα σεζόν" έγραψε ο Άγγλος.

Στο μεταξύ, οι ποδοσφαιριστές άρχισαν με ζέσταμα, συνέχισαν με ασκήσεις πέντε εναντίον δυο και ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας και ολοκλήρωσαν με πιεστικά παιχνίδια σε μικρό χώρο.

Οι Εσιέν και Τελάντερ προπονήθηκαν ατομικά. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Κυριακή (26/7) στις 09:00.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ