ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αβάσιμη η δικαιολογία της Super League

Αβάσιμη η δικαιολογία της Super League
INTIME SPORTS

Στην ημερήσια διάταξη του έκτακτου Δ.Σ. της Δευτέρας δεν υπάρχει ως θέμα η έγκριση των πρακτικών για να τα δοθούν στον Παναθηναϊκό ενώ στο παρελθόν οι εκπρόσωποι του Ολυμπιακού έχουν ζητήσει και έχουν πάρει αυθημερόν πρακτικά του Δ.Σ.

Ο Γιάννης Αλαφούζος το απόγευμα της Πέμπτης κατά την αποχώρηση του από τα γραφεία της Super League υποστήριξε πως η διοργανώτρια αρχή αρνείται να δώσει τα πρακτικά του Δ.Σ. της Τρίτης (24/2) και ότι υπάρχει μια κωλυσιεργία που δεν την καταλαβαίνει.

Λίγη ώρα αργότερα από την Super League σημείωναν πως το θέμα με το "DVD" είναι τυπικό και ότι απλά πρέπει να δοθεί έγκριση από το Δ.Σ. της διοργανώτριας αρχής.

Προκύπτουν όμως δυο ερωτηματικά. Το πρώτο έχει να κάνει με το γεγονός ότι η έγκριση αυτή δεν υπάρχει και ορθώς σαν θέμα στο έκτακτο Δ.Σ. της Δευτέρας άρα η δικαιολογία αυτή είναι αβάσιμη.

Όσο για το δεύτερο έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός τον Νοέμβριο και μετά τα όσα είχαν γίνει με τον τραυματισμό του Χριστόφορου Ζωγράφου και την κόντρα Μαρινάκη-Μελισσανίδη είχε ζητήσει και είχε πάρει αυθημερόν τα πρακτικά από το Δ.Σ. ενώ τώρα έχουν ήδη περάσει 48ώρες.

Άλλωστε είναι δικαίωμα και έννομο συμφέρον, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, κάθε μέλους ΠΑΕ του ΔΣ, που έλαβε μέρος στη συνεδρίαση, να λάβει γνώση δια της χορηγήσεως πλήρους αντιγράφου και όχι μόνο απομαγνητοφώνησης από την Super League. Κάτι που δεν υπόκειται σε προηγούμενη έγκριση οιουδήποτε οργάνου παρά τα όσα υποστηρίζουν από την διοργανώτρια αρχή.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ