ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αύριο το ραντεβού Αλαφούζου - Πιεμπονγκσάντ

Αύριο το ραντεβού Αλαφούζου - Πιεμπονγκσάντ

Αύριο αναμένεται να συναντηθεί ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός Γιάννης Αλαφούζος με τον Παϊρότζ Πιεμπονγσκάντ, ο οποίος το πρωί συζήτησε με στελέχη της Deloitte που διεξάγει τον οικονομικό έλεγχο στην "πράσινη" εταιρεία.

Ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ συναντήθηκε το πρωί με τα αρμόδια για τον οικονομικό έλεγχο στελέχη της Deloitte, σύμφωνα με στενούς συνεργάτες του δεν διαπίστωσε κάποιο πρόβλημα, ούτε κάτι "απροσδόκητο" στα στοιχεία και σήμερα αναμένεται να συζητήσει από κοντά με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννη Αλαφούζο.

Η ατζέντα μπορεί να περιλαμβάνει δεκάδες ζητήματα σχετικά με το deal και από την κατάληξη αυτής της συνάντησης θα διαπιστωθεί κατά πόσο η όλη υπόθεση με το "Pan Asia Investment" fund προχωρά ομαλά, ενόσω συνεχίζεται ο έλεγχος και η προετοιμασία από τα νομικά επιτελεία των δύο πλευρών. Ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας, του οποίου η αναχώρηση είναι προγραμματισμένη για την Παρασκευή, είναι πολύ πιθανό να συναντηθεί μαζί με τους εν Ελλάδι "συμπαίκτες" του και με κυβερνητικά στελέχη, ενώ πιθανώς αύριο να γνωριστεί με τον Νίκο Νταμπίζα και να πάει στο Κορωπί για να δει τις εγκαταστάσεις του προπονητικού κέντρου.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ