ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ατζαγκούν: "Οι οπαδοί έχουν δικαίωμα..."

Ατζαγκούν: "Οι οπαδοί έχουν δικαίωμα..."
INTIME SPORTS

Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν χαρακτήρισε φυσιολογικές τις αποδοκιμασίες των οπαδών του Παναθηναϊκού και τόνισε ότι οι τρεις βαθμοί έχουν σημασία.

Σε ένα παιχνίδι που ο Παναθηναϊκός δεν είχε κάποιον παίκτη ο οποίος να ξεχωρίσει, ο Αμπντούλ Ατζαγκούν παρέλαβε το βραβείο του MVP επειδή πέτυχε το μοναδικό γκολ. Ο Νιγηριανός προτίμησε να εστιάσει στη νίκη επί του Πλατανιά και εξέφρασε την αισιοδοξία του για το ματς στα Πηγάδια, ενώ σχολίασε τις αποδοκιμασίες των θεατών.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Αμπντούλ Ατζαγκούν:

Για τη νίκη του Παναθηναϊκού και την απόδοση του: ""Ηταν ένας δύσκολος αγώνας για εμάς., αλλά το σημαντικό είναι η νίκη και οι τρεις βαθμοί που πήραμε. Παιχνίδι με το παιχνίδι πιστεύω πως θα πηγαίνουμε καλύτερα. Αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή ομάδα. Ίσως δεν πιέσαμε τόσο πολύ στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά πάλι αξίζει να σταθούμε στους τρεις βαθμούς".

Για το παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια: "Η Ξάνθη είναι πολύ καλή ομάδα, θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Πιστεύω πως θα κάνουμε κάτι καλό στην Ξάνθη. Και όπως και πριν, παιχνίδι με παιχνίδι θα είμαστε καλύτεροι. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Κάποιες φορές παίζεις καλά, κάποιες άσχημα, αλλά αυτό που θα έλεγα για ακόμα μία φορά σήμερα, είναι πως πήραμε τους τρεις βαθμούς".

Για τις αποδοκιμασίες των οπαδών με αποδέκτη τον Αναστασίου: "Είναι φυσιολογικό αυτό. Οι οπαδοί έχουν το δικαίωμα να έχουν την δική τους άποψη, αλλά θα πρέπει να δείχνουν και υπομονή".

Μπεργκ: "Να ρωτήσουμε τους εαυτούς μας"

Ο Μάρκους Μπεργκ τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός πρέπει να κάνει καλύτερα πολλά πράγματα και επισήμανε ότι οι παίκτες οφείλουν να ενδοσκοπήσουν στα λάθη τους.

"Ναι όντως ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά τώρα πρέπει να σκεφτούμε γιατί δεν παίξαμε καλά σε αυτό το παιχνίδι. Το θετικό είναι πως πήραμε τους τρεις βαθμούς".

Γιατί το δεύτερο ημίχρονο ήταν τόσο άσχημο όπως με Λεβαδειακό;

"Είναι μια ερώτηση που πρέπει να κάνουμε στους εαυτούς μας. Ήταν δύσκολο, χάσαμε κάποιες ευκαιρίες αλλά δεν βάλαμε και άλλο γκολ. Ο Πλατανιάς είχε την κατοχή αλλά δεν μας πίεσε. Πρέπει να τελειώνουμε το παιχνίδι όταν έχουμε τόσες ευκαιρίες και οφείλουμε να παίζουμε καλύτερα. Πρέπει να δούμε τι κάναμε σωστά και τι όχι και θα πρέπει να είμαστε καλύτεροι στα επόμενα παιχνίδια".

Τι πρέπει να αλλάξει για το επόμενο ματς με Ξάνθη;

"Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορούμε να κάνουμε καλύτερα. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά. Πρέπει να παίζουμε καλύτερα σε κάθε παιχνίδι, είτε κερδίζουμε, είτε χάνουμε. Είναι καλό όσο κρατάμε το μηδέν στην άμυνα αλλά πρέπει να τα πάμε καλύτερα στην επίθεση".


TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ