ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ατζαγκούν: "Είδα καλά στοιχεία στον Παναθηναϊκό"

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΚΟΡΤΡΑΙΚ (Eurokinissi Sports)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΣΤΟ ΤΕΓΚΕΛΕΝ / ΦΙΛΙΚΟ / ΠΑΟ - ΚΟΡΤΡΑΙΚ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αμπντούλ Ατζαγκούν μίλησε μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με τον Παναθηναϊκό για τα συναισθήματα του, την μεταγραφή του στην Κορτράικ αλλά και την εικόνα που αποκόμισε από το τριφύλλι.

Ο Γιάννης Αναστασίου δεν ήταν ο μόνος παλιός γνώριμος για τους πράσινους στην αναμέτρηση του τριφυλλιού με την Κορτράικ. Στον σύλλογο του Βελγίου εδώ και πέντε μέρες ανήκει και ο Ατζαγκούν με τον πρώην άσο των πράσινων να παίρνει μεταγραφή από το τριφύλλι στην Κορτράικ.

Μάλιστα ο μέσος από τη Νιγηρία αγωνίστηκε στην αναμέτρηση, ως πρώτη αλλαγή του Έλληνα προπονητή, και τέθηκε κόντρα στην παλιά του ομάδα. Για την οποία μόνο καλά λόγια είχε να πει μετά το τέλος του αγώνα ενώ μιλώντας στους Έλληνες απεσταλμένους αναφέρθηκε και στην μεταγραφή του στην Κορτράικ.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΤΕΧΕΛΕΝ: ΜΠΑΜΠΗΣ ΤΣΙΜΠΙΔΑΣ

Για το ματς με τον Παναθηναϊκό:
"Ήταν όμορφο συναίσθημα. Πραγματικά. Ήταν ένα καλό τεστ και για τις δύο ομάδες, καθώς είναι σημαντικό να προετοιμαστούμε καλά για τη νέα σεζόν".

Για τις εντυπώσεις του για την ομάδα του Παναθηναϊκού:
"Αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι σαν μια νέα ομάδα και βρίσκονται στο στάδιο που "χτίζουν" αυτή την ομάδα. Πάντως είδα καλά στοιχεία. Πιστεύω ότι μπορεί να κάνει κάτι καλό. Ποτέ δεν ξέρεις στο ποδόσφαιρο".

Για τη μεταγραφή του στην Κορτράικ:
"Αυτή η μεταγραφή είναι καλή για μένα, γιατί έχω μια νέα πρόκληση. Έχω δίπλα μου και τον Γιάννη Αναστασίου. Έναν σπουδαίο προπονητή, ο οποίος είναι σαν πατέρας για μένα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ