ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ατομικό ξανά και εκτός Ξάνθης ο Εμποκού στον Παναθηναϊκό

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΠΑΟ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Εμποκού EUROKINISSI SPORTS

Ο Εμποκού δεν γυμνάστηκε ούτε την Πέμπτη μαζί με τους συμπαίκτες του και δεν θα ταξιδέψει όπως όλα δείχνουν στην Ξάνθη. Στη διάθεση του Ουζουνίδη ο Λέτο που αναμένεται να επιστρέψει στην αποστολή.

Ούτε την Πέμπτη προπονήθηκε με την ομάδα του Παναθηναϊκού ο Πολ Ζοζέ Εμποκού και η συμμετοχή του στην αποστολή για το ματς με την Ξάνθη είναι κάτι παραπάνω από απίθανη. Ο άσος από το Κονγκό είναι καλύτερα αλλά το ιατρικό τιμ σε συνεννόηση με τον Μαρίνο Ουζουνίδη δεν θέλουν να ρισκάρουν τυχόν επιτροπή και για το λόγο αυτό δεν πιέζουν τον Εμποκού να ανεβάσει ρυθμούς.

Οπότε όπως όλα δείχνουν το όνομα του θα απουσιάζει απ' αυτά της αποστολής των πράσινων που θα ταξιδέψει το μεσημέρι της Παρασκευής στην Ξάνθη.

Αντίθετα σε αυτά θα βρίσκεται του Βιγιαφάνιες που εξέτισε την τιμωρία του και επιστρέφει αλλά και του Λέτο ο οποίος δούλεψε όλη την εβδομάδα φουλ ρυθμούς και είναι σε θέση να πάρει χρόνο συμμετοχής και πάλι.

Η προπόνηση των πράσινων περιελάμβανε:

"Ζέσταμα, ασκήσεις συναρμογής και επιθετική τακτική περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα της προπόνησης των ποδοσφαιριστών της ομάδας στο Αθλητικό Κέντρο "Γ. Καλαφάτης". Τελάντερ και Εμποκού ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ όλοι οι υπόλοιποι συμμετείχαν κανονικά.

Η αυριανή προπόνηση, τελευταία πριν την αναχώρηση της ομάδας από την Ξάνθη, είναι προγραμματισμένη για τις 15:00".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ