ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ατομικό για Γιόχανσον, Βιγιαφάνιες στον Παναθηναϊκό

ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑΣ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΑΦΙΞΗ ΤΟΥ ΜΑΤΙΑΣ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Πρόγραμμα σε χαλαρούς ρυθμούς την Παρασκευή στον Παναθηναϊκό με όσους έπαιξαν στο φιλικό να κάνουν μόνο γυμναστήριο ενώ οι Γιόχανσον, Βιγιαφάνιες δούλεψαν και στο γήπεδο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είδε τους παίκτες του να έχουν "βαριά" τα πόδια τους στο φιλικό με τον Απόλλωνα Σμύρνης και η προπόνηση της Παρασκευής ήταν αρκετά χαλαρή.

Ουσιαστικά όλοι οι πράσινοι έκαναν αποθεραπεία και γυμναστήριο προκειμένου να χαλαρώσουν ενώ θα έχουν και το ρεπό του Σαββάτου πριν επανέλθουν την Κυριακή στις προπονήσεις και ξεκινήσουν τη προετοιμασία τους για το ματς της Λεωφόρου με την Αθλέτικ.

Οι Γιόχανσον και Βιγαφάνιες ήταν οι μόνοι που γυμνάστηκαν σε εντονότερους ρυθμούς ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα τόσο στο γυμναστήριο όσο και στο γήπεδο. Ο Σουηδός προσπαθεί να καλύψει όσο το δυνατόν πιο γρήγορα το χαμένο έδαφος.

Επίσης Κουλιμπαλί και Στάικος την Παρασκευή υποβλήθηκαν σε θεραπεία και τις επόμενες μέρες ο δεύτερος θα περάσει και την πόρτα του χειρουργείου για να αποκατασταθεί η ζημιά στο αριστερό του χέρι.

Το δελτίο Τύπου της πράσινης ΠΑΕ ανάφερε:

"Αποθεραπεία και γυμναστήριο περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα προπόνησης των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού στο αθλητικό κέντρο "Γ. Καλαφάτης". Βιγιαφάνιες και Γιόχανσον προπονήθηκαν ατομικά σε γυμναστήριο και γήπεδο, ενώ Κουλιμπαλί και Στάικος υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Αύριο η ομάδα έχει ρεπό, ενώ η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή στις 19:00".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ