ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ασφαλής προς το παρόν ο Αναστασίου, αινιγματικός ο Αλαφούζος

Ασφαλής προς το παρόν ο Αναστασίου, αινιγματικός ο Αλαφούζος
INTIME SPORTS

Η δυσαρέσκεια για τον Γιάννη Αναστασίου μεγαλώνει στην κερκίδα και στη διοίκηση, αλλά ο Γιάννης Αλαφούζος δεν έχει αποφασίσει να προχωρήσει στην αντικατάσταση του.

Μερικά λεπτά μετά τη λήξη του παιχνιδιού Παναθηναϊκός - Πλατανιάς, ο Γιάννης Αλαφούζος μετέβη στα αποδυτήρια του "Απόστολος Νικολαΐδης", διασχίζοντας τον αγωνιστικό χώρο. Παρά τη νίκη με 1-0, ήταν εμφανές ότι η απόδοση της ομάδας και οι αποδοκιμασίες των θεατών είχαν επηρεάσει και τη δική του διάθεση.

Κατά την είσοδο του στη φυσούνα, ορισμένοι φίλοι του Τριφυλλιού οι οποίοι δεν είχαν αποχωρήσει, φώναξαν στον πρόεδρο της ΠΑΕ να απομακρύνει άμεσα τον Αναστασίου από την τεχνική ηγεσία, αλλά δεν έλαβαν απόκριση στα λεγόμενα τους.

Στα αποδυτήρια, ο Αλαφούζος είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με τον Γιάννη Αναστασίου, όπως συνηθίζουν μετά από κάθε παιχνίδι, χωρίς κανένας να γνωρίζει το περιεχόμενο. Ωστόσο, θεωρείται βέβαιο ότι οι δύο άνδρες εστίασαν στην εικόνα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός και στη βελτίωση που δεν έρχεται.

Στο μεταξύ, παρότι η αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Γιάννη Αναστασίου μεγαλώνει διαρκώς, αυτή τη στιγμή δεν τίθεται θέμα απόλυσης του. Ο Αλαφούζος επιμένει ότι δεν πρόκειται να απομακρύνει τον προπονητή επειδή το απαιτεί η περιρρέουσα ατμόσφαιρα και διαμηνύει πως ασκεί διοίκηση με βάση το σχεδιασμό που έχει εκπονηθεί.

Πάντως, εκτός από την πίεση που ασκούν οι οπαδοί, ο Αλαφούζος δέχεται εισηγήσεις και από συνεργάτες του αναφορικά με την αλλαγή προπονητή. Αρκετοί εκτιμούν ότι η κατάσταση είναι μη αναστρέψιμη και διατυπώνουν ανοιχτά την άποψη τους.

Ωστόσο, παρά τη στήριξη του προέδρου της ΠΑΕ, το μέλλον του Αναστασίου κάθε άλλο παρά εξασφαλισμένο θεωρείται και θα χρειαστεί αποτελέσματα για να συνεχίσει. Αρκεί, φυσικά, να μην τον προλάβουν οι εξελίξεις...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ