ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ειρωνικός ο Τσόρνιγκερ για Παναθηναϊκό

Ειρωνικός ο Τσόρνιγκερ για Παναθηναϊκό
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τέεμου Πούκι ήταν κακός στο 0-0 της Μπρόντμπι με τη Ράντερς και ο προπονητής, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ, αναφέρθηκε με υποτιμητικά σχόλια στον Παναθηναϊκό.

Για άλλη μία φορά ο Τέεμου Πούκι ήταν αρνητικός και η Μπρόντμπι έμεινε στο 0-0 με τη Ράντερς, εκτός έδρας. Ο Φιλανδός επιθετικός ήταν νωχελικός και έχασε τη μεγαλύτερη ευκαιρία στο ματς, όταν γύρω στο 60' βρέθηκε μόνος με τον αντίπαλο γκολκίπερ, αλλά καθυστέρησε να εκτελέσει και οι αμυντικοί πρόλαβαν να τον σταματήσουν.

Μάλιστα, ο προπονητής, Αλεξάντερ Τσόρνιγκερ τον έκανε αλλαγή στο 80’, περνώντας στη θέση του τον Πολωνό Καμίνσκι. Η αφλογιστία του Πούκι δημιουργεί εκνευρισμό σε όλους στη Μπρόντμπι, αφού θεωρούν ότι η κακή απόδοση οφείλεται στο θόρυβο που έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού. Για αυτό, μετά τον αθλητικό διευθυντή, Τρόελς Μπεχ, εναντίον του Τριφυλλιού καταφέρθηκε ο προπονητής της δανέζικης ομάδας.

"Διάβασα πως ο Παναθηναϊκός προσφέρει 1.5 εκατομμύριο ευρώ για τον Πούκι. Με αυτά τα λεφτά, μπορούν να πάρουν έναν από τους παίκτες της ομάδας νέων. Ο Τεέμου Πούκι είναι 27 ετών και στην καλύτερη ποδοσφαιρική ηλικία", ανέφερε ειρωνικά ο Τσόρνιγκερ. Οι ειρωνείες δεν τελείωσαν και ο Τσόρνιγκερ πρόσεθεσε: "Αν θέλουν να πάρουν φθηνό παίκτη, να δοκιμάσουν σε ένα φθηνότερο κλαμπ".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ