ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αρχίζουν οι εγγραφές στην "Παναθηναϊκή Συμμαχία"

Αρχίζουν οι εγγραφές στην "Παναθηναϊκή Συμμαχία"

Ξεκινάνε την Δευτέρα οι εγγραφές στην "Παναθηναϊκή Συμμαχία" με όσους θέλουν να γραφτούν να έχουν την δυνατότητα να το κάνουν είτε ηλεκτρονικά, είτε μέσω φυσικής παρουσίας στα γραφεία του "Σωματείου".

Από τη στιγμή που η "Παναθηναϊκή Συμμαχία" πήρε την έγκριση από την Ε.Ε.Α. μπορεί να ξεκινήσει άμεσα και την εγγραφή μελών στο "Σωματείο" με σκοπό τη συγκέντρωση όσο το δυνατόν περισσότερον χρημάτων.

Η διαδικασία εγγραφής θα ξεκινήσει από την Δευτέρα 2 Ιουλίου με όσους θέλουν να γραφτούν να έχουν την δυνατότητα να το κάνουν με δυο τρόπους.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση:

"Η "Παναθηναϊκή Συμμαχία 2012" σας ενημερώνει ότι την Δευτέρα 2 Ιουλίου και ώρα 13:00, θα ξεκινήσει η διαδικασία εγγραφής των μελών μέσω της ιστοσελίδας μας.

Οι τρόποι εγγραφής είναι οι εξής:

1) Ηλεκτρονική εγγραφή μέσω της ιστοσελίδας μας και καταβολή του ποσού, μέσω της πιστωτικής σας κάρτας . Στο άμεσο διάστημα θα ενεργοποιηθεί και η δυνατότητα των δόσεων σε όλες τις πιστωτικές κάρτες( θα υπάρξει επίσημη ανακοίνωση από την ιστοσελίδα μας, για την έναρξη δυνατότητας δόσεων)

2) Εγγραφή , με φυσική παρουσία του μέλους, στον ειδικό χώρο που μας έχει παραχωρήσει η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ στην διεύθυνση Λεωφόρος Κηφισίας 168 & Σοφοκλέους( 1 όροφος), στο Μαρούσι. Η καταβολή του ποσού θα γίνεται είτε μέσω μετρητών, είτε μέσω πιστωτικής κάρτας , είτε μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό.

Για την φυσική σας παρουσία στο χώρο μας, είναι απαραίτητη η αστυνομική σας ταυτότητα ή το διαβατήριο σας.

Για την διαδικασία εγγραφής μέσω τραπέζης, θα υπάρξει αναλυτική ανακοίνωση την Δευτέρα, αλλά για οποιαδήποτε πληροφορία , θα μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα : 2106870707-708-710 από τις 08:00 - 24:00.

Ζητάμε την κατανόηση σας, για οποιοδήποτε διαδικαστικό πρόβλημα προκύψει.

Με εκτίμηση

Παναθηναϊκή Συμμαχία 2012"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ