ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αρχίζει το σκάουτινγκ για την Μπρόντμπι

BRONDBY, DENMARK - SEPTEMBER 27: Daniel Agger and Martin Albrechtsen of Brondby IF celebrate their victory after the Danish Alka Superliga match between Brondby IF and FC Copenhagen at Brondby Stadion on September 27, 2015 in Brondby, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images)
BRONDBY, DENMARK - SEPTEMBER 27: Daniel Agger and Martin Albrechtsen of Brondby IF celebrate their victory after the Danish Alka Superliga match between Brondby IF and FC Copenhagen at Brondby Stadion on September 27, 2015 in Brondby, Denmark. (Photo by Lars Ronbog / FrontZoneSport via Getty Images) FRONTZONESPORT VIA GETTY IMAGES

Άνθρωπος του Παναθηναϊκού θα παρακολουθήσει το παιχνίδι της Μπρόντμπι με την Μίντιλαντ, στο πλαίσιο του δανέζικου πρωταθλήματος.

Ο Αντρέα Στραματσόνι δεν αφήνει τον χρόνο να περάσει ανεκμετάλλευτος και η "κατασκοπεία" της Μπρόντμπι θα αρχίσει άμεσα. Μία πρώτη και σημαντική ευκαιρία δίνεται την Κυριακή (7/8), όταν η προσεχής αντίπαλος του Παναθηναϊκού θα φιλοξενηθεί από τη Μίντιλαντ, για το δανέζικο πρωτάθλημα.

Στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής, η Μπρόντμπι και η Μίντιλαντ ισοβαθμούν με 7 βαθμούς και πρόκειται για ένα ανταγωνιστικό ματς. Σε 3 παιχνίδια, η Μπρόντμπι μετρά δύο νίκες και μία ισοπαλία, έχοντας σκοράρει 8 γκολ και έχοντας δεχτεί 2.

Το προφίλ της Μπρόντμπι

VIDEO: Η πορεία της Μπρόντμπι στα προκριματικά του Europa League

Άνθρωπος του Τριφυλλιού θα βρεθεί στις εξέδρες για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση και να μεταφέρει στον Αντρέα Στραματσόνι μία λεπτομερή ανάλυση της αγωνιστικής τακτικής της δανέζικης ομάδας. Άλλωστε, το πρώτο ματς των play off του Europa League θα διεξαχθεί σε 12 μέρες, αλλά υπάρχουν λίγες ευκαιρίες...

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ