ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αρχίζει ηλεκτρονικά η διάθεση των εισιτηρίων

Αρχίζει ηλεκτρονικά η διάθεση των εισιτηρίων
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού περιμένουν την προπώληση των εισιτηρίων για την πρεμιέρα του ομίλου του Europa League με τον Άγιαξ, αλλά δεν πρόκειται να προσέλθουν αμέσως στο γκισέ.

Οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού ήταν στις εξέδρες του "Απόστολος Νικολαΐδης" στις 18 Αυγούστου για το παιχνίδι με τη Μπρόντμπι, για τα play off του Europa League και η επόμενη ευκαιρία που θα έχουν να παρακολουθήσουν την ομάδα τους, είναι στις 15 Σεπτεμβρίου, στην πρεμιέρα του ομίλου του Europa League εναντίον του Άγιαξ.

Ήδη, το ενδιαφέρον των οπαδών του Τριφυλλιού είναι μεγάλο, αφού έχουν πειστεί ότι ο Αντρέα Στραματσόνι θα παρουσιάσει ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Το πιθανότερο είναι πως η διάθεση των εισιτηρίων θα αρχίσει την Τετάρτη (7/9) ή την Πέμπτη (8/9) μέσω Ίντερνετ και έπειτα θα πωληθούν στα εκδοτήρια.

Λόγω του ονόματος του αντιπάλου, καθώς και της ζήτησης που υπάρχει, οι τιμές θα αυξηθούν συγκριτικά με τα δύο εντός έδρας ματς του Αυγούστου. Επίσης, οι σουίτες θα είναι πανέτοιμες, επειδή η UEFA ελέγχει με μεγαλύτερη αυστηρότητα το γήπεδο και τον περιβάλλοντα χώρο και δεν θέλει εκκρεμότητες. Επίσης, προτεραιότητα στη διάθεση θα έχουν τα μέλη της "Παναθηναϊκής Συμμαχίας".

Στο μεταξύ, στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν για το πρωτάθλημα με τον ΠΑΣ Γιάννινα την 4η αγωνιστική (17-18/9), ο Παναθηναϊκός θα εκτίσει ποινή μιας αγωνιστικής κεκλεισμένων των θυρών, που οφείλει από την προηγούμενη σεζόν. Για την ποινή εκκρεμεί έφεση που θα εκδικαστεί εντός των ημερών, ενώ αρχικά θα εφαρμοζόταν τη 2η αγωνιστική με την Κέρκυρα, αλλά αυτή έχει μεταφερθεί.

PHOTO CREDIT: ACTION IMAGES

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ