ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αρχίζει από τις σουίτες τον Μάιο

Αρχίζει από τις σουίτες τον Μάιο
Λεωφόρος Αλεξάνδρας ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τον Μάιο θα ξεκινήσουν τα έργα για την ανακαίνιση του "Απόστολος Νικολαΐδης. Ποια είναι τα βασικά σημεία για το πρότζεκτ του γηπέδου του Παναθηναϊκού. Η αρχή θα γίνει με τις σουίτες.

Τον προσεχή Μάιο θα ξεκινήσουν τα έργα στο "Απ. Νικολαΐδης" για την ανακαίνιση του γηπέδου του Παναθηναϊκού. Μέσα στο επόμενο 20ήμερο η "πράσινη" ΠΑΕ θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις σχετικά με την παρουσίαση των έργων.

Στόχος του "τριφυλλιού" είναι μέχρι τον Ιούλιο να είναι έτοιμες οι σουίτες, για να προλάβει να δώσει εκεί τα παιχνίδια του στην Ευρώπη. Για αυτό και ο πρώτος κύκλος των έργων θα αφιερωθεί στην δημιουργία τους (στην κερκίδα επί της Λεωφόρου Αλεξάνδρας).

Θα γίνουν βελτιωτικά έργα στα αποδυτήρια, θα τοποθετηθούν νέα καθίσματα στο γήπεδο, ενώ ακολούθως θα αρχίσουν και τα έργα για το νέο διάζωμα πάνω από την κεντρική κερκίδα στην Τσόχα, χωρητικότητας 2.000 θέσεων. Ο δεύτερος κύκλος εργασιών αφορά στους τέσσερις πύργους που θα κατασκευαστούν στα κόρνερ και θα έχουν σουίτες, ενώ θα δημιουργηθεί αναψυκτήριο και μουσείο πάνω από το πέταλο που βρίσκονται οι θύρες 6-7.

Στο τρίτο στάδιο θα δημιουργηθεί κερκίδα 2.500 θέσεων με νέο διάζωμα πάνω από την κεντρική εξέδρα. Ακόμα, θα μπει "ηλεκτρικό πλέγμα" εξωτερικά του γηπέδου, αντίστοιχο της Allianz Arena, στο Μόναχο.

Photo credits: Action images

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ