ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άρχισε η διάθεση των διαρκείας του Παναθηναϊκού

Άρχισε η διάθεση των διαρκείας του Παναθηναϊκού

Από το πρωί της Τετάρτης 30/4 στα εκδοτήρια του "Απόστολος Νικολαΐδης" διατίθενται τα εισιτήρια διαρκείας του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν.

Όπως προανήγγειλε την Τρίτη 29/4 ο Γιάννης Αλαφούζος κατά την παρουσίαση των παρεμβάσεων που θα γίνουν στο "Απόστολος Νικολαΐδης", μία ημέρα αργότερα κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας!

Προς διευκρίνιση, η έκπτωση 15% που αναφέρεται στην ανακοίνωση, έχει να κάνει με το όφελος που θα έχουν στην τιμή οι παλιοί κάτοχοι σε σύγκριση με τους νέους. Διότι, ισχύει ότι οι τιμές θα είναι 10% αυξημένες για τους παλιούς κατόχους και 30% για τους νέους!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Ξεκίνησε η διάθεση Καρτών Διαρκείας του Παναθηναϊκού για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2014/15 που χωρίζεται σε δύο φάσεις.

Στην Α’ ΦΑΣΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ –έως και τις 24 Μαΐου- δίνεται προτεραιότητα στους φιλάθλους που ήταν πέρυσι κάτοχοι Κάρτας Διαρκείας και μέλη της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, οι οποίοι έχουν το δικαίωμα ανανέωσης της κάρτας τους στην ίδια θέση και σε προνομιακή τιμή, με έκπτωση 15%.

Στη Β’ ΦΑΣΗ – που ξεκινά από τις 27 Μαΐου- θα διατίθενται Κάρτες Διαρκείας σε όλους τους φιλάθλους σύμφωνα με την τιμολογιακή πολιτική της νέας σεζόν 2014/15 που θα δείτε κάνοντας κλικ ΕΔΩ.

Ευχαριστούμε όλους όσοι πίστεψαν στη νέα προσπάθεια και βοήθησαν την περσινή χρονιά είτε με την απόκτηση Κάρτας Διαρκείας ή/και με την εγγραφή τους στην Παναθηναϊκή Συμμαχία. Η αφοσίωση και η εμπιστοσύνη σας, κράτησαν το Τριφύλλι ψηλά και απέδειξαν πως ο Παναθηναϊκός είναι πάντα ένας Μεγάλος Σύλλογος, με Μεγάλους Φιλάθλους.

Καλωσορίζουμε, κάθε νέο Κάτοχο στην ομάδα, στη Λεωφόρο, στα όνειρα που κάνουμε για τη καινούργια ποδοσφαιρική χρονιά.

Γίνε ένα με την ομάδα και οδήγησέ τη στ' αστέρια!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ