ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άρχισε τις αποβολές ο Γουακάσο

Άρχισε τις αποβολές ο Γουακάσο

Ο Μουμπάρακ Γουακάσο αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στην ήττα της Γρανάδα από την Ατλέτικο Μαδρίτης με 1-0. (VIDEO)

Η ποιότητα του Μουμπάρακ Γουακάσο έχει φανεί από τις πρώτες συμμετοχές του με τη Γρανάδα, όμως είχε κρατήσει κρυμμένες τις ιδιαιτερότητες του... Μέχρι το παιχνίδι με την Ατλέτικο Μαδρίτης, στο οποίο έδειξε ότι είναι ένας απρόβλεπτος χαρακτήρας, με αρνητικές αντιδράσεις.

Η Ατλέτικο νίκησε 1-0 την Γρανάδα στο "Los Carmenes" και ο Γουακάσο αποβλήθηκε στο 93' με δεύτερη κίτρινη κάρτα, για σκληρό μαρκάρισμα στον Αντουάν Γκριεζμάν. Το φάουλ ήταν αχρείαστο, αφού ο Γκανέζος μάρκαρε τον Γάλλο στη μεσαία γραμμή, προσπαθώντας να κερδίσει τη μπάλα.

Ο Γουακάσο είχε δεχτεί την πρώτη κίτρινη κάρτα στο 46' για τάκλιν, ενώ θα απουσιάσει από το επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Σπόρτινγκ Χιχόν.

Ο προπονητής, Λούκας Αλκαράθ, ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ότι "ο Γουακάσο όφειλε να είναι πιο συγκεντρωμένος, αλλά και ο διαιτητής μπορούσε να είναι πιο μετρημένος, αφού το ματς έληγε σε λίγα δευτερόλεπτα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ