ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άρχισε με την ομάδα ο Εσιέν

Άρχισε με την ομάδα ο Εσιέν
INTIME SPORTS

Ο Μάικλ Εσιέν γυμνάστηκε με τους συμπαίκτες του σε μερικές ασκήσεις και σταδιακά θα ενσωματωθεί στο πλήρες προπονητικό πρόγραμμα. Στόχος να παίξει στο φιλικό με την Ουντινέζε.

Για πρώτη φορά από την ημέρα που άρχισε προπονήσεις με τις φόρμες του Παναθηναϊκού, ο Μάικλ Εσιέν γυμνάστηκε με τους συμπαίκτες του σε μερικές ασκήσεις, στην πρωινή προπόνηση της Πέμπτης (9/7).

Ο Γκανέζος ανεβάζει τους ρυθμούς του σταδιακά, διότι δεν υπάρχει λόγος να πιεστεί τη δεδομένη χρονική περίοδο της προετοιμασίας, για αυτό και ολοκλήρωσε την πρωινή προπόνηση με ατομικό πρόγραμμα.

Με βάση το πλάνο που έχει εκπονηθεί από το ιατρικό και το προπονητικό επιτελείο, ο 32χρονος ποδοσφαιριστής θα τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το φιλικό με την Ουντινέζε στο "Απόστολος Νικολαΐδης" στις 22/7, μία εβδομάδα πριν το πρώτο ματς του γ' προκριματικού γύρου του Champions League.

Επίσης, για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Λουκ Στιλ γυμνάστηκε με την ομάδα και δεν αισθάνθηκε ενοχλήσεις στη μέση, ενώ, πιθανότατα θα πάρει χρόνος συμμετοχής στο φιλικό της Παρασκευής (10/7) με τον Άγιαξ.

Οι «πράσινοι» έκαναν ζέσταμα, μετά μια άσκηση «πέντε εναντίον δυο», στη συνέχεια ασκήσεις ανάπτυξης, ενώ στο τέλος έπαιξαν οικογενειακό δίτερμα στα ¾ του γηπέδου και ενδιάμεσα έκαναν ανοίγματα. Ο Κλωναρίδης έκανε ατομικό πρόγραμμα.

Η επόμενη προπόνηση των παικτών του Παναθηναϊκού θα γίνει στις 18:30, την ίδια ημέρα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ