ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Άρχισε διακοπές με καλή ψυχολογία ο Μπεργκ

Άρχισε διακοπές με καλή ψυχολογία ο Μπεργκ

Ο ομοσπονδιακός προπονητής της Σουηδίας άφησε ελεύθερο τον Μάρκους Μπεργκ, για να ξεκουραστεί, αλλά κάλεσε τον Νίκλας Χουλτ για το φιλικό με τη Νορβηγία.

Με την καλύτερη ψυχολογία αρχίζει τις καλοκαιρινές διακοπές του ο Μάρκους Μπεργκ, αφού η Σουηδία νίκησε 2-1 τη Γαλλία και ο επιθετικός του Παναθηναϊκού πανηγύρισε ένα σπουδαίο αποτέλεσμα.

Ο Μπεργκ δεν πρόκειται να αγωνιστεί στο φιλικό παιχνίδι της πατρίδας του με την Νορβηγία, που θα διεξαχθεί την Τρίτη 13 Ιουνίου στο Όσλο. Ο 30χρονος στράικερ έχει ζητήσει από τον προπονητή, Γιάνε Άντερσον να μείνει ελεύθερος για να ξεκουραστεί, διότι νιώθει μεγάλη κόπωση.

Ο Άντερσον έθεσε εκτός αποστολής τους Μπεργκ, Λούστινγκ, Γκράνκβιστ και Όλσεν, ενώ για τον αρχηγό του τριφυλλιού ανέφερε ότι "τον έκανα αλλαγή στη διάρκεια του ματς με τη Γαλλία, γιατί έχει ταλαιπωρηθεί πολύ φέτος και δεν είχε τόση φρεσκάδα".

Σε αντίθεση με τον Μπεργκ, ο Νίκλας Χουλτ διακόπτει προσωρινά τις διακοπές του, αφού κλήθηκε στη Σουηδία για το φιλικό με τη Νορβηγία. Ο διεθνής αριστερός μπακ θα καλύψει μερικά από τα κενά που προκύπτουν και θα έχει την ευκαιρία του στο σκανδιναβικό ντέρμπι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ