ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αρχή του τέλους για Τσάβες και Παναθηναϊκό

Αρχή του τέλους για Τσάβες και Παναθηναϊκό

Ο Τσάβες στις συναντήσεις που είχε στην Αργεντινή με τον άνθρωπο του Παναθηναϊκού τα "μασάει" αναφορικά με την επιστροφή του ή μη και στο τριφύλλι πήραν απόφαση να λύσουν τη συνεργασία τους με τον Αργεντινό.

Πραγματοποιήθηκε και η τρίτη συνάντηση του Άλεχανδρο Ντε Μπαρτόλο που ενεργεί για λογαριασμό του Παναθηναϊκού με την πλευρά του Αντρέ Τσάβες και τον ίδιο τον Αργεντινό στη χώρα του "ταγκό".

Ο 25χρονος φορ παρά τις πιέσεις του ατζέντη του ότι πρέπει να επιστρέψει στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό τα "μασάει" και δεν δείχνει διατεθειμένος να επιστρέψει και να δώσει μια ξεκάθαρη απόφαση για το τι θέλει να κάνει.

Στον Παναθηναϊκό πήραν την απόφαση να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με την πλευρά του παίκτη για να λυθεί η συνεργασία χωρίς κόστος για το τριφύλλι. Και αυτό γιατί δεν είναι οι πράσινοι αυτοί που επιθυμούν να λυθεί η συνεργασία αλλά ο ίδιος ο Αργεντινός.

Στην συζήτηση δεν εμπλέκεται σε πρώτο στάδιο τουλάχιστον η Μπόκα καθώς ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει αρχικά να λύσει το συμβόλαιο του Αργεντινού και εν συνεχεία θα συζητήσει με το σύλλογο της Αργεντινής σε νέα βάση.

Ουσιαστικά μιλάμε για την αρχή του τέλους για τον Τσάβες στον Παναθηναϊκό αλλά δεν αποκλείεται η διαπραγμάτευση να έχει ακόμα αρκετά επεισόδια.

 
SHARE

BEST OF NETWORK

Το τρέιλερ του 'Creed II' θα σε ματώσει

Πάρα πολλοί έτοιμοι για τον δεύτερο γύρο του Adonis Creed.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24