Πρώτος και στα έσοδα από τα τηλεοπτικά - Νέα, Ομάδες, Πρόγραμμα, Αποτελέσματα, Βαθμολογίες, Στατιστικά - SPORT 24
loading...
 

Πρώτος και στα έσοδα από τα τηλεοπτικά

Πρώτοι και στα έσοδα λόγω βαθμών τους στο πρωτάθλημα οι "πράσινοι". Τα εισιτήρια με Ρόμα

Πρώτος και στα έσοδα από τα τηλεοπτικά

 
Βάσει της συμφωνίας που έγινε ανάμεσα στη Super League και τους τηλεοπτικούς σταθμούς NOVA και ΣΚΑΪ για την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος, είχε προβλεφθεί να μοιραστούν αναλογικά και σε σχέση με την εμπορικότητα, τη δυναμικότητα και τους βαθμούς περίπου 46,14 εκατομμύρια ευρώ στα τρία χρόνια της συμφωνίας (μέχρι το 2012), με τους "πράσινους" να έχουν τη "μερίδα του λέοντος" σε αυτή την "πίτα".



Γιατί αυτό; Πέρα από τη βαρύτητα του ονόματος κάθε ομάδας που φέρνει λεφτά στα ταμεία του συλλόγου, υπάρχει όρος στο συμβόλαιο της κεντρικής διαχείρισης βάσει του οποίου κάθε κερδισμένος βαθμός στο φετινό πρωτάθλημα αντιστοιχεί στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 17.000 ευρώ για κάθε ομάδα, κάτι που πέρα όλων των άλλων ωθεί τις ομάδες να "χτυπούν" τα ματς και να μην υπάρχουν αδιάφορα παιχνίδια που είναι ό,τι χειρότερο για την αξιοπιστία του αθλήματος.



Πρωταθλητής λοιπόν στα έσοδα με αυτή τη συμφωνία είναι ο Παναθηναϊκός που έχει ήδη εξασφαλίσει ως έσοδο το ποσό των 884.000 ευρώ, ενώ μεγάλοι κερδισμένοι είναι και οι δύο "Δικέφαλοι" (ο ΠΑΟΚ έχει βγάλει μέσω της βαθμολογίας του 748.000 ευρώ και η ΑΕΚ 561.000 ευρώ) που έχουν σαφώς μεγαλύτερη ανάγκη για οικονομική βοήθεια, ενώ ακόμα και ο "καταδικασμένος" σε υποβιβασμό Πανθρακικός κέρδισε 102.000 ευρώ από τις δύο νίκες που έκανε στις ισάριθμες τελευταίες αγωνιστικές κόντρα σε Skoda Ξάνθη και Άρη.



Τα έσοδα των 14 ομάδων:



Παναθηναϊκός: 52 βαθμοί - 884.000 ευρώ



ΠΑΟΚ: 44 βαθμοί - 748.000 ευρώ



ΑΕΚ: 33 βαθμοί - 561.000 ευρώ



Άρης: 32 βαθμοί - 544.000 ευρώ



Ατρόμητος: 29 βαθμοί - 493.000 ευρώ



Αστέρας Τρίπολης: 29 βαθμοί - 493.000 ευρώ



Εργοτέλης: 28 βαθμοί - 476.000 ευρώ



Καβάλα: 27 βαθμοί - 459.000 ευρώ



Πανιώνιος: 24 βαθμοί - 408.000 ευρώ



Ηρακλής: 23 βαθμοί - 391.000 ευρώ



ΠΑΣ Γιάννινα: 21 βαθμοί - 357.000 ευρώ



Λάρισα: 21 βαθμοί - 357.000 ευρώ



Λεβαδειακός: 19 βαθμοί - 323.000 ευρώ



Πανθρακικός: 9 βαθμοί - 153.000 ευρώ



Οι Γάλλοι αποθεώνουν τον αρχισκόρερ Σισέ



Εν τω μεταξύ, ο Τζιμπρίλ Σισέ έχει δημιουργήσει με τα 17 γκολ τρομερό "πονοκέφαλο" στον Ραϊμόν Ντομενέκ για το αν θα πρέπει να τον καλέσει στην Εθνική Γαλλίας για το Μουντιάλ του 2010, με τον γαλλικό Τύπο να αποθεώνει για άλλη μία φορά τον 29άχρονο φορ, αυτή τη φορά μετά τα δύο γκολ-ποίημα που σημείωσε στο "Αλκαζάρ" κόντρα στην ΑΕΛ. Ενδεικτικά ορισμένα δημοσιεύματα-διθύραμβοι για Σισέ:



Dingue2foot.com: Ποιος θα τον σταματήσει;



"Ποιος μπορεί να σταματήσει τον Σισέ; Πρώτος σκόρερ στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Γάλλος επιθετικός του Παναθηναϊκός πέτυχε ακόμα δύο γκολ κόντρα στην Λάρισα. Μήπως αυτό δίνει ιδέες στο Ρεϊμόν Ντομενέκ για το φιλικό με την Ισπανία στις 3 Μαρτίου".



Maxifoot.fr: "Ακόμα δύο...μπαλάκια για τον Σισέ"



"Ο Τζιμπρίλ Σισέ ή δε θα σκοράρει καθόλου ή θα βάζει τα γκολ δύο δύο. Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού είχε πετύχει τέσσερις φορές από δύο γκολ γύρω στις γιορτές των Χριστουγέννων".



Rmc.fr: "Η λάμψη του Σισέ"



"Ο Γάλλος πέτυχε δύο γκολ σε λιγότερο από δύο λεπτά στο γήπεδο της Λάρισας (0-3). Ο επιθετικός του Παναθηναϊκού είναι ξεκάθαρα πρώτος σκόρερ του ελληνικού πρωταθλήματος με 17 γκολ"



Topmercato.com: "O Σισέ δεν σταματά να σκοράρει"



"Εξορισμένος στην Ελλάδα και στον Παναθηναϊκό, ο Τζιμπρίλ Σισέ, η πιο ακριβή μεταγραφή του καλοκαιριού για το ελληνικό πρωτάθλημα, έλαμψε και πάλι. Μέσα σε δύο λεπτά κόντρα στην Λάρισα, ο πρώην επιθετικός της Μαρσέιγ "χτύπησε" δύο φορές "κλειδώνοντας" τη νίκη για τον Παναθηναϊκό (3-0) και φθάνοντας τα 17 γκολ. Άραγε ο Ρεϊμόν Ντομενέκ ενδιαφέρεται για το ελληνικό πρωτάθλημα;"



Τα εισιτήρια με Καβάλα και Ρόμα



Στην διάθεση των φιλάθλων του Παναθηναϊκού θα τεθούν από την Πέμπτη, 11 Φεβρουαρίου, τα εισιτήρια του αγώνα της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΚΑΒΑΛΑ, καθώς και του πρώτου αγώνα της "φάσης των 32" του Europa League, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ROMA, που θα διεξαχθούν στις 14/2/2010 και 18/2/2010, αντίστοιχα, στο Ολυμπιακό Στάδιο.



Οι τιμές των εισιτηρίων προς διάθεση κυμαίνονται από 10€ έως 40€ (Καβάλα) και από 20€ έως 100€ (Roma). Επίσης, διατίθενται και εισιτήρια για άτομα με αναπηρικό αμαξίδιο στην τιμή των €10 στα εκδοτήρια της Λ. Αλεξάνδρας, της Λ. Κύμης και Ειρήνης.



Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να καλείτε στο τηλεφωνικό κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (από σταθερό: 801 111 1908, από κινητό: 2106870700), καθημερινές 10:00 – 18:00.



Για την αγορά των απλών (ονομαστικών) εισιτηρίων καθώς και για την είσοδο στο γήπεδο, απαιτείται η επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης.



ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

FOOTBALL LEAGUE | FOOTBALL LEAGUE 2 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

No money, no ball

Τα προβλήματα παραμένουν και δύο πρωταθλήματα εξακολουθούν να είναι στον... αέρα, με αποτέλεσμα να συνεχίζεται η αναστολή των πρωταθλημάτων της Football League και Football League 2

BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ | ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

Το αιώνιο ντέρμπι ξεκίνησε... νωρίς

Ένταση στην κλήρωση των διαιτητών για το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής (12/2) που έβγαλε τους Σχινά, Γκόντα και Αναστόπουλο

 

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ | ΧΙΓΚΙΝΣ

Παίκτες πληρωμένοι ποτέ... στημένοι

Κραυγή αγωνίας του πρόεδρου της FIFPro, Τόνι Χίγκινς αποκλειστικά στο Sport24.gr για την διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Καλεί τις ομάδες να πληρώνουν τους παίκτες τους, ενώ εξηγεί πως ο φόβος, ωθεί τους ποδοσφαιριστές σε ανώνυμες καταγγελίες!

ΒΑΛΒΕΡΔΕ | ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Feliz cumpleaños Don Ernesto!

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε γιορτάζει σήμερα τα 48α του γενέθλια και το Sport24.gr ανοίγει το λεύκωμα των αναμνήσεων του προπονητή των «ερυθρόλευκων». 24 φωτογραφικά κλικ που ξεκινούν από το 1983 και φτάνουν μέχρι το 2012 (φωτογραφίες & video)

ΦΙΛΕΡΗΣ | ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ

Ο Ολυμπιακός... πάει σχολείο

Διπλό, που φέρνει κοντά την πρόκριση στους "8" αλλά και αποτελεί ένα επιτυχημένο διαγώνισμα για τον φετινό Ολυμπιακό, που από την αρχή της χρονιάς μοιάζει να ξαναπηγαίνει στο σχολείο για να μάθει πως χτίζεται μια ομάδα. Ο Γιάννης Φιλέρης εξηγεί...

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ | ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ

Έτοιμο πλάνο, έχει ο Βγενόπουλος

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος φέρεται έτοιμος να βγάλει τον Παναθηναϊκό από το οικονομικό αδιέξοδο. Αν όντως έχει πλάνο πρέπει να υλοποιηθεί άμεσα αφού η UEFA κάλεσε νωρίτερα το τριφύλλι να δώσει εξηγήσεις για χρωστούμενα στα οποία συμπεριλαμβάνεται χρέος για τη μεταγραφή Σισέ.

Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή