ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΙΑ | ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
Ένας τελείως διαφορετικός Παναθηναϊκός
O Στέφανος Τριαντάφυλλος αναλύει τον... νέο Παναθηναϊκό. Τι φέρνουν στο τραπέζι ο "δημιουργός" Ράμελ Κάρι και ο "stretch-forward" Αρ Τι Γκουίν. Δείτε τα σχετικά βίντεο.
Ο Κουίνσι επιστρέφει στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού και το Sport24.gr εξηγεί γιατί ο Γκανέζος άσος είναι απαραίτητος για τον Φερέιρα (videos)
Μετά από ένα σίριαλ που κράτησε για περισσότερο από ενάμιση μήνα, ο Κουίνσι Ογουσού υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για τρία χρόνια με τον Παναθηναϊκό.
Βέβαια ο 26χρονος άσος δεν ήταν έτοιμος να προσφέρει στο ξεκίνημα της περιόδου, καθώς δεν είχε κάνει προετοιμασία, όμως πλέον έχει φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα φυσικής κατάστασης και αναμένεται να τον δούμε το Σάββατο (15/9) στο ματς με τον Πανθρακικό.
Το πόσο χρήσιμος είναι ο Γκανέζος άσος στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού δεν αποδεικνύεται μόνο από τον γεγονός πως ο Ζεσουάλδο Φερέιρα τον περίμενε πως και πως, αλλά και από τους αριθμούς που συνήθως λένε... την αλήθεια.
Την περσινή σεζόν λοιπόν, ο Κουίνσι σε 30 αγώνες πρωταθλήματος (μαζί με τα πλέι οφ) είχε 4 γκολ και εννέα ασίστ. Το πιο εντυπωσιακό απ όλα ωστόσο είναι πως στα 12 παιχνίδια που είχε ενεργή συμμετοχή (είτε με γκολ, είτε με ασίστ) ο Παναθηναϊκός δεν έχασε ούτε ένα!
Στα 12 από τα 30 παιχνίδια, λοιπόν, οι πράσινοι έκαναν 10 νίκες και 2 ισοπαλίες! Κι όταν λέμε παιχνίδια εννοούμε ματς όπως με ΑΕΚ (χ2), Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ (χ2), Άρη, Ξάνθη, Ατρόμητο (χ2).
Αναλυτικά...
20/05/12 Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 1-0 (ασίστ)
13/05/12 Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 2-0 (ασίστ)
22/04/12 Παναθηναϊκός - Παναιτωλικός 4-0 (γκολ)
01/04/12 Παναθηναϊκός - Αρης 1-0 (ασίστ)
29/01/12 Δόξα Δράμας - Παναθηναϊκός 0-1 (ασίστ)
22/01/12 Παναθηναϊκός - Ατρόμητος Αθηνών 1-0 (γκολ)
19/11/11 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1-1 (ασίστ)
06/11/11 Παναθηναϊκός - ΑΕΚ 3-2 (ασίστ)
30/10/11 ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 1-3 (γκολ)
22/10/11 Παναθηναϊκός - Εργοτέλης 4-0 (δυο ασίστ)
16/10/11 Σκόντα Ξάνθη - Παναθηναϊκός 2-3 (γκολ)
17/09/11 Ατρόμητος Αθηνών - Παναθηναϊκός 1-1 (ασίστ)
ΣΥΝΟΛΟ: 4 γκολ, 9 ασίστ (10 νίκες, 2 ισοπαλίες)
Εσείς διαβάστε: Ψάχνει χρηματοδότη ο Δήμος Αθηναίων για τον Βοτανικό, Τα είπαν για την ενίσχυση του σκάουτινγκ στον Παναθηναϊκό, Φερέιρα: "Θα βάλω τους πιο έτοιμους", Επιστροφές χωρίς προβλήματα, Οι ασκήσεις του Λέτο στην πισίνα, "Το ποδόσφαιρο είναι βρώμικο από την κορυφή έως τα νύχια, Μπήκαν τα πρώτα χρήματα από την ΟΥΕΦΑ, Ο πολύτιμος κύριος Κουίνσι
O Στέφανος Τριαντάφυλλος αναλύει τον... νέο Παναθηναϊκό. Τι φέρνουν στο τραπέζι ο "δημιουργός" Ράμελ Κάρι και ο "stretch-forward" Αρ Τι Γκουίν. Δείτε τα σχετικά βίντεο.
Ο Κώστας Πετρωτός επιχειρεί να αναλύσει τη μεταμόρφωση του ΠΑΟΚ στην Τρίπολη και να αναδείξει το ξεχωριστό ταλέντο συγκεκριμένων παικτών
Χαμός στο Ολυμπιακός Βόλου - Ηρακλής, με τους παίκτες των δυο ομάδων με έρχονται στα χέρια, τον Ουκάρ να κάνει κίνηση για να πετάξει φωτοβολίδα στην κερκίδα σε ένα ματς που μύριζε μπαρούτι από το ξεκίνημα (videos)
Παναθηναϊκός και Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ φαίνεται πως τα βρήκαν για τη λύση του συμβολαίου του Γάλλου αμυντικού
Δείτε στο Sport24.gr ένα «φωτογραφικό άλμπουμ» με 24 ιδιαίτερες χειραψίες του Ζοζέ Μουρίνιο στην τριετία του στη Ρεάλ Μαδρίτης. Άλλες εγκάρδιες, άλλες τυπικές, άλλες ψυχρές, όλες όμως special! Παίκτες, προπονητές, παράγοντες και διαιτητές που έσφιξαν το χέρι του Πορτογάλου (φωτογραφίες)
Ο Ζοζέ Μουρίνιο έχει θεωρηθεί ως ένας από τους καλύτερους προπονητές που έχει γνωρίσει το άθλημα κι αυτό το αποδεικνύουν οι τίτλοι που έχει στην τροπαιοθήκη του. Έχει αυτοαποκαλέσει τον εαυτό του παλαιότερα, "Special one", παραμένει ακόμα όμως τόσο Special όσο τότε; Ένας απολογισμός στα συν και τα πλην της καριέρας του Πορτογάλου, μας δείχνει προς τα που γέρνει η ζυγαριά.