ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αρνητικός ο Γκαλαμπίνοφ, ακριβός ο Πέκχαρτ

Bulgaria's Andrej Galabinov celebrates his goal against Malta, during their Euro 2016 group H qualifying soccer match at Vassil Levski stadium in Sofia, Sunday, Nov. 16, 2014. (AP Photo/Valentina Petrova)
Bulgaria's Andrej Galabinov celebrates his goal against Malta, during their Euro 2016 group H qualifying soccer match at Vassil Levski stadium in Sofia, Sunday, Nov. 16, 2014. (AP Photo/Valentina Petrova) AP

Ο Αντρέι Γκαλαμπίνοφ προτιμά τη Φροζινόνε από τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να συνεχίσει στη Serie A. Στο οικονομικό έχει "κολλήσει" η συζήτηση του Πέκχαρτ με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού. Διαβάστε στο Sport24.gr.

Αρνητικός στο ενδεχόμενο να φύγει από τη Serie A είναι ο Αντρέι Γκαλαμπίνοφ... Πράγματι, ο Βούλγαρος επιθετικός είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές οι οποίοι αρέσουν στους Νίκο Νταμπίζα και Γιώργο Δώνη και ασχολήθηκαν με την περίπτωση του, ωστόσο δεν βρήκαν... πρόσφορο έδαφος.

Ο Γκαλαμπίνοφ δεν υπολογίζεται από τον προπονητή της Τζένοα, Νταβίντε Μπαλαρντίνι και έχει τεθεί στη λίστα με τους υπό παραχώρηση. Όμως, ο 29χρονος στράικερ έχει ως προτεραιότητα την παραμονή στο Campionato και προς το παρόν, δεν συζητά τις κρούσεις του Παναθηναϊκού και του ΑΠΟΕΛ.

Έτσι και αλλιώς, ο Παναθηναϊκός μόνο με δανεισμό μπορεί να αποκτήσει τον Γκαλαμπίνοφ, αφού έχει υψηλές αποδοχές. Η Τζένοα ήταν συζητήσιμη στην προσέγγιση που δέχτηκε, αλλά ο ποδοσφαιριστής δεν μπήκα στη διαδικασία να μιλήσει, τονίζοντας ότι έχει επαφές με τη Φροζινόνε.

Η Φροζινόνε, που προβιβάστηκε στη Serie A την προηγούμενη σεζόν, έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τον Γκαλαμπίνοφ και διαπραγματεύεται με την Τζένοα για την απόκτηση του. Αλλά, και ο Βούλγαρος επιθετικός αντιμετωπίζει θετικά την προοπτική να πάρει μεταγραφή στη νεοφώτιστη ομάδα...

Photo credits: AP Photo/Valentina Petrova

"ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΚΧΑΡΤ"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ (ÔÁÊÇÓ ÓÁÃÉÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Αντίθεται, πιο εφικτή περίπτωση δείχνει ο Τσέχος επιθετικός της Χαποέλ Μπερ Σεβά, Τόμας Πέκχαρτ (φώτο). Ο 29χρονος στράικερ είναι προς παραχωρήση από την ομάδα του και έχει αποκλειστεί από την αποστολή για τα προκριματικά του Champions League εναντίον της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.

Το ρεπορτάζ της ισραηλινής ιστοσελίδας "one.co.il" υποστηρίζει ότι ο μάνατζερ του Πέκχαρτ διαπραγματεύεται με τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, αλλά η διαπραγμάτευση έχει κολλήσει στο οικονομικό. Ο Πέκχαρτ εισπράττει 500.000 ευρώ ετησίως και η προσφορά του Τριφυλλιού έφτασε τις 350.000 ευρώ.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2020 και δεν είναι διατεθειμένος να χάσει το 1 εκατομμύριο ευρώ. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να αυξήσει την πρόταση του και πλέον, εξετάζεται η λύση του δανεισμού, με την κάλυψη ενός μέρους των αποδοχών του από τη Χαποέλ.

Ασφαλώς, ο Γκαλαμπίνοφ είναι πιο ποιοτικός επιθετικός από τον Πέκχαρτ. Όμως, ο τωρινός Παναθηναϊκός δεν αποτελεί δελεαστικό προορισμό για έναν επιθετικό με άλλες επιλογές, όπως είναι ο Βούλγαρος και εκ των πραγμάτων, οι Νταμπίζας και Δώνης είναι αναγκασμένοι να κάνουν εκπτώσεις στις προδιαγραφές τους.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ