ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αρνητικό ρεκόρ προσέλευσης κόσμου για τον Παναθηναϊκό

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ (Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΚΕΡΚΥΡΑ (Eurokinissi Sports / ΑΝΔΡΙΑΝΟΣ ΜΕΛΤΖΑΝΗΣ) EUROKINISSI SPORTS

Η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με την Κέρκυρα, πέρα απ' την νίκη, άφησε ως... παρακαταθήκη ένα αρνητικό ρεκόρ για το "τριφύλλι" που αφορά στην προσέλευση του κόσμου στο "Απ. Νικολαΐδης".

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε με 1-0 της Κέρκυρας στο "Απ. Νικολαΐδης" στο πλαίσιο της εξ αναβολής 2ης αγωνιστικής της Super League.

Οι "πράσινοι" δυσκολεύτηκαν απέναντι στους Φαίακες, λόγω και του χιονισμένου αγωνιστικού χώρου, αλλά τελικά κατάφεραν να πάρουν το "τρίποντο". Παρ' όλα αυτά, η αναμέτρηση άφησε ως... παρακαταθήκη ένα αρνητικό ρεκόρ για το "τριφύλλι".

Σύμφωνα με την εφημερίδα " Goal News", στις εξέδρες της Λεωφόρου βρέθηκαν λιγότεροι από 2.000 θεατές, ενώ τα εισιτήρια που κόπηκαν ήταν μόλις 1.398 (10.427 ευρώ οι εισπράξεις) και αποτελούν... ιστορικό χαμηλό για το "Απ. Νικολαΐδης" επί ημερών επαγγελματικού ποδοσφαίρου (1979-80 και μετά).

Το προηγούμενο αρνητικό ρεκόρ στη Λεωφόρο ήταν τα 2.411 εισιτήρια στο παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα στις 22 Απριλίου του 2001, το οποίο βρήκε τους "πρασίνους" να επικρατούν με 2-0. Βέβαια, επί ημερών ΟΑΚΑ υπήρξαν πολύ χαμηλότερα νούμερα σε αγώνες πρωταθλήματος.

Με χειρότερο όλων τα μόλις 1.065 εισιτήρια που κόπηκαν στις 23 Μαΐου του 1999, στο παιχνίδι με τη Βέροια (1-0, λίγες ημέρες μετά την ήττα του Παναθηναϊκού απ' τον Ολυμπιακό στον τελικό του Κυπέλλου. Το αμέσως επόμενο αρνητικό ρεκόρ το συναντάμε στις 19 Μαΐου του 1999, όπου υπήρξαν μόλις 1.252 θεατές στο ματς με τον Πανελευσινιακό.

Αξίζει να σημειωθεί πως σε αγώνες Κυπέλλου υπάρχουν ακόμα πιο... εξωφρενικά νούμερα, όπως τα 122(!) εισιτήρια που είχαν καταγραφεί στις 17 Ιανουαρίου 1996 στον εντός έδρας αγώνα του Κυπέλλου με τη Δόξα Βύρωνα.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Oι πραγματικές μεταγραφές του Στραματσόνι
Θέλει να μείνει ο Γουακάσο
Η σεξοβόμβα μάνατζερ του Πόπα που μιλάει με τον Παναθηναϊκό
Η προφητική έκθεση για τον Παναθηναϊκό το 2011: Πρωτάθλημα ή κατάρρευση!
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ