ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αρνήθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού ο Ντιακιτέ

Αρνήθηκε την πρόταση του Παναθηναϊκού ο Ντιακιτέ

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού φέρονται να στράφηκαν στον 28χρονο Γάλλο στόπερ της Κάλιαρι, Μοντίμπο Ντιακιτέ, αλλά εισέπραξαν αρνητική απάντηση.

Την παραμονή στη Serie A από την ένταξη στο ρόστερ του Παναθηναϊκού, προτίμησε ο Μποντίμπο Ντιακιτέ, σύμφωνα με τις πληροφορίες της ιταλικής ιστοσελίδας "tuttomercatoweb".

O γεννημένος στη Γαλλία από γονείς από το Μάλι, κεντρικός αμυντικός, ολοκληρώνει τη συνεργασία του με την Κάλιαρι στις 30 Ιουνίου και αναζητεί την επόμενη ομάδα του.

Οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού τον προσέγγισαν πριν από λίγες ώρες, προτείνοντας του συμβόλαιο διετούς διάρκειας, αλλά, ο θηριώδης στόπερ αρνήθηκε, επικαλούμενος την επιθυμία του να μείνει στην Ιταλία. Ο Ντιακιτέ είναι 28 χρονών, έχει γεννηθεί το 1987, έχει ύψος 1,93μ. και χρησιμοποιεί το δεξί του πόδι. Τη σεζόν που ολοκληρώθηκε, είχε 9 συμμετοχές στη Serie A (716') με την Κάλιαρι, στην οποία μεταγράφηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 2015. Στο πρώτο μισό της σεζόν, είχε 2 συμμετοχές στην Primera Divizion και 1 στο Copa Del Rey με τη φανέλα της Λα Κουρούνια.

Οι πράσινοι είχαν ψάξει την περίπτωση του στις αρχές που αναζητούσαν τον στόπερ για το τριφύλλι έχοντας απλά κάνει μια διερευνητική κίνηση και τίποτα παραπάνω. Μια κίνηση που έγινε πριν από ένα μήνα και όπως έλεγαν από το τριφύλλι.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ