ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αρνήθηκε ο Παναθηναϊκός στη Ρεάλ Σοσιεδάδ

Αρνήθηκε ο Παναθηναϊκός στη Ρεάλ Σοσιεδάδ
INTIME SPORTS

Ο βασκικός Τύπος αναφέρει ότι ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε την πρόταση της Ρεάλ Σοσιεδάδ για τη διεξαγωγή φιλικού παιχνιδιού στις 12 Αυγούστου στο Ανοέτα.

Δεν πρόκειται να διεξαχθεί το φιλικό παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ την Τετάρτη 12 Αυγούστου, στο στάδιο Ανοέτα του Σαν Σεμπαστιάν, όπως ενημερώνει ο τοπικός Τύπος.

Τα βασκικά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού ενημέρωσαν τους ομολόγους τους της Σοσιεδάδ, ότι δεν αποδέχονται την πρόσκληση τους.

Η εφημερίδα El Mundo Deportivo ισχυρίζεται, μάλιστα, ότι στο Τριφύλλι έχουν καταρρακωθεί ψυχολογικά από τον αποκλεισμό από τη Μπριζ και για αυτό αρνήθηκαν τη διεξαγωγή του ματς.

Κάτι που ωστόσο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, διότι, οι υπεύθυνοι του ποδοσφαιρικού τμήματος, εξέτασαν τις συνθήκες του ματς και έλαβαν την απόφαση τους.

Η πρόσβαση στο Σαν Σεμπαστιάν είναι δύσκολη και η αποστολή θα ήταν αναγκασμένη να περάσει ώρες στο αεροδρόμιο, περιμένοντας τις ανταποκρίσεις. Συνθήκες που δεν θα βοηθούσαν στην προετοιμασία της και δεν θα προσέφεραν το παραμικρό.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ