ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αρκετά τα διλήμματα του Φερέιρα ενόψει ΠΑΟΚ

Αρκετά τα διλήμματα του Φερέιρα ενόψει ΠΑΟΚ
INTIME SPORTS

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα δεν έχει κατασταλάξει ακόμα στις αρχικές του επιλογές για την ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Με πολλές δυσκολίες ολοκληρώθηκε το Σάββατο το πρωί η προετοιμασία του Παναθηναϊκού ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα είχε να αντιμετωπίσει αρχικά τις απουσίες των επτά διεθνών οι οποίοι προπονήθηκαν όλοι μαζί την Παρασκευή για πρώτη φορά και εν συνεχεία τους τραυματισμούς των Σεϊταρίδη και Πετρόπουλου που ήρθαν να προστεθούν σε αυτές των Λέτο, Μπουμσόνγκ και Ρούντολφ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός πέρα από όλα αυτά έχει να αντιμετωπίσει και την απουσία του τιμωρημένου Σιμάο ο οποίος θα λείψει από το ματς της Κυριακής αλλά και από αυτό με τον ΟΦΗ.

Όλα αυτά έχουν κάνει τον 65χρονο προπονητή στην διάρκεια της εβδομάδας να κάνει αρκετές δοκιμές στο αρχικό σχήμα των πράσινων και να μην έχει δείξει ξεκάθαρα τα όποια πλάνα του για την ενδεκάδα.

Τα διλήμματα που αντιμετωπίζει ο Πορτογάλος προπονητής ο οποίος σε αντίθεση με το ματς στην Κρήτη θα έχει στην διάθεση του τους Ζέκα, Κουίνσι αλλά και Νίνη είναι πολλά και για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν θα μπορούσαμε να πούμε ότι μέχρι τελευταία στιγμή παίζονται τρεις θέσεις στην ενδεκάδα.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα ένα-ένα. Κάτω από τα γκολπόστ θα καθίσει ο Ορέστης Καρνέζης. Στο αριστερό άκρο της άμυνας θα βρεθεί ο Νίκος Σπυρόπουλος ενώ το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Σαριέγκι, Μπιάρσμιρ δεν πρόκειται να αλλάξει παρά το γεγονός ότι πλέον και ο Καντέ είναι διαθέσιμος.

Στα δεξιά ο Μαρίνος ο οποίος έχει πραγματοποιήσει δυο πολύ καλές εμφανίσεις αναμένεται να πάρει και πάλι θέση βασικού αλλά δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε και την παρουσία του Βύντρα λόγω της δυσκολίας του συγκεκριμένου αγώνα.

Στα χαφ λίγο-πολύ τα πράγματα είναι ξεκάθαρα με τους Βιτόλο και Κατσουράνη να αποτελούν το δίδυμο μπροστά από την άμυνα του Τριφυλλιού.

Πέντε παίκτες για τέσσερις θέσεις

Δεν ισχύει όμως το ίδιο και για τις τρεις θέσεις μπροστά τους αλλά και αυτή του φορ με πέντε παίκτες να διεκδικούν τέσσερις θέσεις χωρίς κανείς να έχει το προβάδισμα. Συγκεκριμένα οι Ζέκα, Κουίνσι, Χριστοδουλόπουλος, Κλέιτον και Τότσε είναι όλοι υποψήφιοι για το αρχικό σχήμα των πράσινων.

Το πιο πιθανό είναι οι Ζέκα και Κουίνσι να καταλάβουν τις δυο θέσεις δεξιά και αριστερά στην μεσαία γραμμή και ανάμεσα στον Λάζαρο, τον Κλέιτον και τον Τοτσέ να αποφασίσει τελευταία στιγμή ο Φερέιρα ποιους θα επιλέξει. Με το σενάριο να παίξει χωρίς κλασικό προωθημένο όπως έκανε και στην διάρκεια της σεζόν να είναι και αυτό πιθανό.

Ακόμα όμως τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί σίγουρο με τον 65χρονο τεχνικό στην τελευταία προπόνηση να κάνει και πάλι πολλές δοκιμές.

Επίσης ο Πορτογάλος δεν θέλησε να μιλήσει καθόλου στους ποδοσφαιριστές του στην προπόνηση του Σαββάτου και την Κυριακή το μεσημέρι αναμένεται να τους δείξει βίντεο και να τους κάνει ανάλυση της ομάδας του ΠΑΟΚ.

Πλήθος σκάουτερ στο ΟΑΚΑ

Εν τω μεταξύ την Κυριακή το βράδυ ανάμεσα στους λίγους παρευρισκόμενους στα επίσημα του ΟΑΚΑ, ο αγώνας διεξάγεται κεκλεισμένων των θυρών, θα είναι και σκάουτερ από την Γιουβέντους, τη Βερόνα, την Μπλάκμπερν, την Στουντγκάρδη και την Κασίμπασα.

Έχοντας στραμμένα τα βλέμματα τους σε παίκτες και των δυο ομάδων που τους ενδιαφέρουν ενόψει του καλοκαιριού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ