ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αργεντινοί Vs Ιταλών στο τσάρτερ του Παναθηναϊκού

Αργεντινοί Vs Ιταλών στο τσάρτερ του Παναθηναϊκού
Ρινάλντι Λέτο

To Sport24.gr ήταν μέσα στην πτήση που μετέφερε την αποστολή του Παναθηναϊκού στην Κοπεγχάγη και σας μεταφέρει τα παρασκήνια.

Για δεύτερη φορά στη διάρκεια του Αυγούστου του 2016, η αποστολή του Παναθηναϊκού ταξίδεψε εκτός Ελλάδας. Μετά τη Στοκχόλμη, αυτή τη φορά μετέβη στην Κοπεγχάγη για το παιχνίδι με τη Μπρόντμπι, στη ρεβάνς του 3-0 για τα play off του Europa League.

To Sport24.gr ήταν «παρών» στην πτήση που μετέφερε την ομάδα του Τριφυλλιού από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» και σας μεταφέρει εικόνες, γεγονότα και "ατμόσφαιρα" από το ταξίδι του Τριφυλλιού.

Κοπεγχάγη, αποστολή: Μπάμπης Τσιμπίδας

* Μαθήματα ιταλικών φαίνεται ότι έχει αρχίσει ο Ζέκα. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έκανε πρακτική με τον συνεργάτη του Στραματσόνι, Ρομπέρτο Μούτσι και τον ρωτούσε στα ιταλικά πώς ονομάζεται και πώς κύλησε η μέρα του, με τον Ιταλό να τονίζει ότι τα μαθήματα αποδίδουν.

* Αργεντίνικο παρεάκι δημιουργήθηκε πριν την επιβίβαση στην πτήση… Οι Λέτο, Λεντέσμα, Βιγιαφάνιες και Ρινάλντι με την προσθήκη του Πορτογάλου Νούνο Ρέις είχαν αρχίσει τη συζήτηση. Αλλά ξεκάθαρα αυτός ο οποίος ήταν ο πιο ευδιάθετος, ήταν ο "Σέμπα" ο οποίος τους πείραζε όλους.

* Τα λιγότερα αιτήματα για φωτογραφίες από κάθε άλλη φορά, είχαν σε αυτή την αναχώρηση οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Η επιβίβαση τους ήταν ταχύτατη και σε συνδυασμό με την πολυκοσμία των ημερών στο αεροδρόμιο, πέρασαν σχεδόν απαρατήρητοι.

* Στα δύο είχε «κοπεί» το προπονητικό επιτελείο… Από τη μία πλευρά είχαν καθίσει οι Στραματσόνι, Σάσο και Μούτσι και συζητούσαν μεταξύ τους και από την άλλη οι Ντανέσι και Πανοντσίνι. Όσο για τον Μάριο Γκαλίνοβιτς; Ήταν δίδυμο με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα.

* Δύο Ιταλοί περίμεναν την άφιξη του λεωφορείου που μετέφερε την αποστολή στο αεροδρόμιο και ο στόχος τους ήταν ο Τζιιαντομένικο Μέστο! Πρόκειται για δύο οπαδούς της Νάπολι, οι οποίοι ήξεραν τον δεξιό μπακ-χαφ από την παρουσία του στους «παρτενοπέι» και συνομίλησαν μαζί του για περίπου 5 λεπτά. Ο Μέστο τους ρώτησε εάν ήρθαν για διακοπές και τους ευχήθηκε να περάσουν καλά στην Αθήνα.

* Οι αεροσυνοδοί της πτήσης μοίραζαν μαξιλαράκια για όσους παίκτες ήθελαν, αλλά ο Λέτο είχε προνοήσει… Είχε φέρει το δικό του μαξιλαράκι, που το είχε φορέσει πριν από την επιβίβαση στο αεροπλάνο!

* Οι πάλαι πότε ένδοξες εποχές των επισκέψεων στο press point έχουν περάσει ανεπιστρεπτί για τις αποστολές του Παναθηναϊκού. Κυρίως, διότι δεν υπάρχουν πολλοί Έλληνες ποδοσφαιριστές και οι ξένοι έχουν τα αναγνώσματά τους στα smart phones τους.

* Ένα υπηρεσιακό λεωφορείο μετέφερε τα μέλη της αποστολής προς το τσάρτερ, όμως η επιβίβαση καθυστέρησε μερικά λεπτά λόγω του ανεφοδιασμού του αεροσκάφους. Στο μεσοδιάστημα της αναμονής, ένας υπάλληλος του αεροδρομίου «εισέβαλε» στο λεωφορείο και φωτογραφήθηκε με τους Λέτο και Ζέκα.

* Οι τρεις νεαροί Έλληνες της αποστολής, Μαρινάκης, Ξενόπουλος και Ευαγγέλου ήταν μαζί σε όλη τη διάρκεια της πτήσης. Ο πρώτος ήταν ο… πιο έμπειρος και κατά κάποιο τρόπο έδινε κατευθύνσεις και τους άλλους δύο, οι οποίοι ακόμα δεν έχουν προσαρμοστεί απόλυτα.

* Ως λογική συνέπεια των ημερών, ο Μάρκους Μπεργκ ήταν πιο απόμακρος σε σύγκριση με άλλες αποστολές. Ο Σουηδός απέφυγε τα πολλά-πολλά, έφυγε αμέσως για το check in και έπειτα, για την αίθουσα αναμονής. Κατά κύριο λόγο, ήταν αφοσιωμένος στο κινητό του, παίζοντας κάποιο παιχνίδι.

* Ο Παναθηναϊκός επέλεξε εταιρία του εξωτερικού για τη μετακίνηση του και το πλήρωμα (πιλότοι και αεροσυνοδοί) ήταν αλλοδαπό. Οπότε, έλειψε το κλασικό μήνυμα από τον κυβερνήτη του αεροσκάφους για «καλή τύχη και καλή επιτυχία» προς τους παίκτες και το προπονητικό επιτελείο του Τριφυλλιού.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ