ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Αρέσει σε Παναθηναϊκό ο Ντε Σάνκτις"

"Αρέσει σε Παναθηναϊκό ο Ντε Σάνκτις"

Ο 39χρονος Ιταλός γκολκίπερ της Ρόμα, Μόργκαν Ντε Σάνκτις, αρέσει στον Παναθηναϊκό και τον Αντρέα Στραματσόνι σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, τα οποία ωστόσο εκτιμούν την περίπτωσή του ως δύσκολη.

Ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζανλούκα Ντι Μάρτζο, υποστηρίζει με δημοσίευμά του - την Κυριακή - ότι ο 39χρονος γκολκίπερ της Ρόμα, Μόργκαν Ντε Σάνκτις, αρέσει στον Παναθηναϊκό και στον συμπατριώτη του προπονητή, Αντρέα Στραματσόνι.

"Αφού έκλεισε τον Ιμπάρμπο, ο Παναθηναϊκός κάνει προσπάθεια με τον Κονέ. Και επίσης πολύ αρέσει ο Μόργκαν Ντε Σάνκτις, αν και το πολύ υψηλό κασέ του, φρενάρει το deal", υποστηρίζεται χαρακτηριστικά στο δημοσίευμα.

Ο Μόργκαν Ντε Σάνκτις ξεκίνησε την καριέρα του από την Πεσκάρα και το 1997 μετακόμισε στο Τορίνο, για λογαριασμό της Γιουβέντους. Από το 1999 έως το 2007 ήταν κάτοικος "Φρίουλι", καθώς υπερασπιζόταν την εστία της Ουντινέζε. Τη διετία 2007-2009 την πέρασε στην Ανδαλουσία με τη φανέλα της Σεβίλλης, μεσολαβούντος ενός δανεισμού στη Γαλατάσαράι. Το 2009 επέστρεψε στην Ιταλία για τη Νάπολι και από το 2013 φόρεσε τα "τζαλορόσι" της Ρόμα.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ