ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αρέσει ο Μπίτολο, προεργασία για Βέλλιο

Αρέσει ο Μπίτολο, προεργασία για Βέλλιο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μαριάνο Μπίτολο του Ατρόμητου θεωρείται μία καλή επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας, ενώ στον Παναθηναϊκό δεν έχουν καταθέσει επίσημη πρόταση για τον Βέλλιο.

Η ελληνική ποδοσφαιρική αγορά παρακολουθείται από τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού και κάποιοι παίκτες έχουν ξεχωρίσει, εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του καλοκαιριού του 2016. Ένας από αυτούς είναι ο αριστερός μπακ του Ατρόμητου, Μαριάνο Μπίτολο, ο οποίος έχει δείξει καλά στοιχεία και αγωνίζεται σε μία θέση που θα χρειαστεί ενίσχυση ο Παναθηναϊκός.

Ο 25χρονος αμυντικός έχει γεννηθεί στην Αργεντινή και διαθέτει ιταλικό διαβατήριο, ένα στοιχείο που επιτρέπει να λογίζεται ως κοινοτικός. Έχει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2017 με τον Ατρόμητο, ενώ η μεταγραφή του υλοποιήθηκε τον προηγούμενο Ιούλιο.

Το ερωτηματικό στην περίπτωση του Μπίτολο είναι το κόστος της απόκτησης του. Εάν, δηλαδή, θεωρείται τόσο καλύτερος από τον Νάνο, ώστε να δικαιολογηθεί το ποσό που θα χρειαστεί για την αποδέσμευση του Ισπανού και ταυτόχρονα, για την αγορά των δικαιωμάτων του Αργεντινού από τον Ατρόμητο. Κάτι για το οποίο δεν έχουν πειστεί οι ιθύνοντες του Παναθηναϊκού.

Στο μεταξύ, τα στελέχη της ΠΑΕ έχουν πραγματοποιήσει διερευνητικές κρούσεις για ποδοσφαιριστές οι οποίοι αγωνίζονται στη Superleague, ώστε να ενημερωθούν για τις απαιτήσεις των ίδιων και των ομάδων τους. Ουσιαστικά, συγκεντρώνουν πληροφορίες χωρίς να έχουν καταθέσει επίσημες προτάσεις, στο πλαίσιο της προεργασίας.

Αυτό έχει συμβεί και με τον Απόστολο Βέλλιο και τον Ηρακλή, με τους ανθρώπους του Τριφυλλιού να έχουν αναζητήσει τα δεδομένα της υπόθεσης. Περαιτέρω επαφές δεν έχουν υπάρξει, αφού ακόμα ο Αντρέα Στραματσόνι δεν έχουν αποφασίσει με τον Γιάννη Αλαφούζο για το πως θα κινηθούν στις μεταγραφές.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ