ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αράνγκο: "Στόπερ απ' τα λίγα, περίμενα περισσότερα"

Αράνγκο: "Στόπερ απ' τα λίγα, περίμενα περισσότερα"
Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες

Ο αρχηγός και πρώτος σε συμμετοχές της Εθνικής Βενεζουέλας, Χουάν Αράνγκο, μίλησε στα prasinanea.gr για το προφίλ του νέου στόπερ του Παναθηναϊκού, Χοσέ Μανουέλ Βελάσκες.

Είναι ένας ποδοσφαιριστής ο οποίος διακρίνεται για την ηρεμία που έχει όταν αγωνίζεται. Ακόμα και στην πίεση δεν πανικοβάλλεται, θα ψάξει να βρει συμπαίκτη του.

Μόνο στην ανάγκη θα τη διώξει στα τυφλά. Ξέρουμε πως όταν χρειαστεί να γυρίσουμε τη μπάλα στην άμυνα, αυτός θα την επαναπροωθήσει σωστά. Έχει το πλεονέκτημα ότι έχει καλή τεχνική", είπε αρχικά στα prasinanea.gr και τον πάντα εκλεκτό συνάδελφο Μπάμπη Τσιμπίδα.

"Φυσικά, λόγω του νεαρού της ηλικίας του, μερικές φορές υπερεκτιμά τις δυνατότητες του και κάνει επιπόλαια λάθη. Κυρίως από υπερβολική αυτοπεποίθηση.

Έχει χαμηλό κέντρο βάρους και αυτό τον βοηθά να επεμβαίνει αποτελεσματικά στα χαμηλά μαρκαρίσματα. Είναι δυνατός και κερδίζει μονομαχίες, έχει καλό άλμα και παίρνει καλές τοποθετήσεις. Ίσως μερικές φορές είναι υπερβολικά σκληρός και δέχεται με ευκολία κάρτες".

"Περίμενα περισσότερα"

Ο Αράνγκο τόνισε βέβαια πως περίμενε περισσότερα από τον νεαρό στόπερ: "Για να πω την αλήθεια, περίμενα ότι η καριέρα του θα είχε καλύτερη εξέλιξη. Έχει στοιχεία που δύσκολα βρίσκεις σε στόπερ. Μέχρι τώρα έχει γεμάτες σεζόν μόνο σε ομάδες της Βενεζουέλας. Στη Βιγιαρεάλ δεν έκανε ούτε μία συμμετοχή. Βέβαια, δεν μπορώ να ξέρω τι συνέβη".

Όσο για την παρουσία του στην Εθνική, σχολίασε: "Πρώτες επιλογές στο κέντρο της άμυνας είναι ο Αμορεμπιέτα και ο Βιζκαρόντο. Έμπειροι και ποιοτικοί στόπερ. Δεν είναι εύκολο για τον Βελάσκες να τους αφήσει στον πάγκο. Είναι όμως πρώτη αλλαγή".

Τέλος, τόνισε: "Ο Παναθηναϊκός είναι η ευκαιρία του να φτιάξει το όνομα του στην Ευρώπη. Είναι μία ομάδα γνωστή, με καλές παρουσίες στις διοργανώσεις της UEFA και ο Βελάσκες έχει τη δυνατότητα να διακριθεί. Έχει τα στοιχεία να τα καταφέρει".

Εσείς διαβάστε τις δηλώσεις του Βελάσκες, την υπόθεση με Μπουμσόνγκ, Σπυρόπουλο, τις δηλώσεις Φερέιρα για την Παναθηναϊκή Συμμαχία και το νέο μεταγραφικό απόκτημα των πράσινων.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ