ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απών από το Φάληρο ο Ντίνας

Απών από το Φάληρο ο Ντίνας
INTIME SPORTS

Ο Θανάσης Ντίνας δεν πρόκειται να ενισχύσει τον Παναθηναϊκό στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό αφού δεν προλαβαίνει να αποθεραπευτεί μέχρι την Κυριακή.

Οριστικά και αμετάκλητα ο Γιάννης Αναστασίου δεν υπολογίζει στον Θανάση Ντίνα για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη την Κυριακή 26 Οκτωβρίου.

Ο 26χρονος επιθετικός υποβλήθηκε σε εξετάσεις και διαπιστώθηκε ότι δεν προλαβαίνει να αποθεραπευτεί στις δύο ημέρες που μεσολαβούν για το ντέρμπι του Φαλήρου.

Το αιμάτωμα που αποκόμισε στη μέση δεν είναι τόσο σοβαρό, όμως δεν υπάρχει επαρκής χρόνος για να επουλωθεί η πληγή και να μην ρισκάρει μία ενδεχόμενη υποτροπή.

Στο μεταξύ, ο Νταβίντ Μέντες συγκεντρώνει λίγες πιθανότητες να προλάβει να αγωνιστεί στο κυριακάτικο ματς, διότι έχει χάσει πολλές προπονήσεις και το κορμί του χρειάζεται περισσότερο καιρό να επανέλθει.

Ωστόσο, η τελική απόφαση θα ληφθεί στην προπόνηση του Σαββάτου, όπου ίσως ο Αναστασίου κρίνει ότι ο Ολλανδός αμυντικός χαφ πρέπει να ακολουθήσει την ομάδα στον Πειραιά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ