ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απρόοπτο με Σίλντενφελντ

Απρόοπτο με Σίλντενφελντ
INTIME SPORTS

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ τραυματίστηκε στη διάρκεια της προπόνησης της Τρίτης 16/9 και η συμμετοχή του στο παιχνίδι με τη Ντιναμό Μόσχας θα κριθεί την Τετάρτη. Πρωταρχική ανάλυση των Ρώσων από τον Αναστασίου.

Χωρίς τον πιο φορμαρισμένο κεντρικό αμυντικό του κινδυνεύει να παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι της Πέμπτης με τη Ντιναμό Μόσχας!

Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ τραυματίστηκε στην άσκηση των στημένων φάσεων, κυριολεκτικά στην εκτέλεση της τελευταίας μπάλας πριν ολοκληρωθεί το πρόγραμμα!

Ο Στέφανος Κοτσόλης επιχείρησε μία έξοδο φωνάζοντας ότι βγαίνει να μπλοκάρει τη μπάλα, ο Σίλντενφελντ ο οποίος έπαιζε ως αμυντικός του δεν τον άκουσε και σηκώθηκε για την κεφαλιά, οι δύο ποδοσφαιριστές συγκρούστηκαν στον αέρα και ο Κροάτης στόπερ βρέθηκε στο έδαφος σφαδάζοντας.

Άπαντες "πάγωσαν", το ιατρικό τιμ εισήλθε εσπευσμένα στον αγωνιστικό χώρο και ο "Σίφο" αποχώρησε υποβασταζόμενος ώστε να εξεταστεί και να υπάρξει μία πρώτη εκτίμηση. Η διάγνωση κάνει λόγο τραυματισμό στον τετρακέφαλο και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί την Τετάρτη.

Ο Σίλντενφελντ είναι αμφίβολος για το παιχνίδι της Πέμπτης 18/9, το πρώτο του ομίλου του Europa League στο "Απόστολος Νικολαΐδης" και ενδεχόμενη απουσία του θα αποτελέσει τεράστιο πλήγμα για το σχεδιασμό του Γιάννη Αναστασίου.

Έδειξε ενδεκάδα, αλλά...

Στη διάρκεια του διτέρματος αλλά και της άσκησης με τις στημένες φάσεις, ο Γιάννης Αναστασίου φανέρωσε τις πρώτες σκέψεις του για την ενδεκάδα. Στην άμυνα, ο Μέντες έπαιξε ως παρτενέρ του Σίλντενφελντ αντί του Κουτρουμπή, ο Τριανταφυλλόπουλος αντικατέστησε τον Μπούρμπο στο δεξί άκρο και ο Νάνο παρέμεινε στο αριστερό.

Ο Λαγός κατέλαβε τη θέση του αμυντικού χαφ έχοντας δίπλα τον Πράνιτς, με πιο απελευθερωμένο ρόλο, ο Ζέκα έπαιξε δεξί χαφ, ο Ντίνας αριστερό (στην... καλή του θέση) και ο Ατζαγκούν ως κεντρικός μέσος, ενώ στην επίθεση χρησιμοποιήθηκε ο Καρέλης, με τον Πέτριτς να μένει με τους αναπληρωματικούς.

Εξυπακούεται πως η συγκεκριμένη δοκιμή δεν καταστεί άκυρη εάν ο Σίλντενφελντ δεν καταφέρει να αγωνιστεί, οπότε ο Γιάννης Αναστασίου θα αναγκαστεί να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.

Πρώτη επαφή με Ντιναμό

Ο Γιάννης Αναστασίου έβαλε τους ποδοσφαιριστές του κλίμα της Ντιναμό, ενημερώνοντας τους για τη σύνθεση της προσεχής αντιπάλου του Παναθηναϊκού στην ήττα της με 3-2 από τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης.

Ο Αναστασίου μίλησε για τη θέση και τις ικανότητες καθενός εκ των ενδεκαδάτων της Ντιναμό και έκανε μία πρώτη ανάλυση του τρόπου που παίζει. Σε λεπτομέρειες και βίντεο αναμένεται να μπει την Τετάρτη, όταν η ομάδα θα συγκεντρωθεί για το παιχνίδι της Πέμπτης.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, ενώ συνέχισαν με ασκήσεις τακτικής με οικογενειακό δίτερμα πάσες και ολοκλήρωσαν με στημένες φάσεις. Ο Μπεργκ συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασής του, ο Σπυρόπουλος τη θεραπεία του, ενώ ατομικά προπονήθηκε ο Ρισβάνης.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά την Πέμπτη στις 18:00.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ