ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απρόοπτο με Κουτρουμπή, δύσκολα για Κλωναρίδη

Απρόοπτο με Κουτρουμπή, δύσκολα για Κλωναρίδη
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Κουτρουμπής ένιωσε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και δεν προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του, ενώ ο Κλωναρίδης για άλλη μία ημέρα δεν ανέβασε τους ρυθμούς στο φουλ.

Ένας απρόοπτος τραυματισμός στο πιο ακατάλληλο χρονικό σημείο συνέβη στον Παναθηναϊκό την Τρίτη 19/8 και δημιουργεί νέες συνθήκες στον σχεδιασμό του Γιάννη Αναστασίου εν όψει του πρώτου παιχνιδιού με τη Μίντιλαντ.

Ο Γιώργος Κουτρουμπής αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και δεν προπονήθηκε με τους συμπαίκτες του, ακολουθώντας ατομικό πρόγραμμα.

Η συμμετοχή του στο παιχνίδι της Πέμπτης θα ξεκαθαρίσει οριστικά στην προπόνηση της Τετάρτης, αν και την Τρίτη θα ελεγχθεί από το ιατρικό επιτελείο ώστε να υπάρχει καθαρή εικόνα.

Αναμφίβολα, εάν δεν αγωνιστεί τότε ο Αναστασίου θα αναπροσαρμόσει τα πλάνα του για την ενδεκάδα, αφού ο Κουτρουμπής ήταν ο παρτενέρ του Σίλντενφελντ στο κέντρο της άμυνας.

Στο μεταξύ, ο Βίκτωρ Κλωναρίδης πολύ δύσκολα θα προλάβει το ματς της Πέμπτης, αφού εκ νέου την Τρίτη δεν ανέβασε ρυθμούς στο μάξιμουμ και πήρε μέρος σε ένα κομμάτι της προπόνησης.

Στα υπόλοιπα, το ομαδικό πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, μετά ασκήσεις με τελειώματα, στη συνέχεια οικογενειακό δίτερμα με τακτική και τέλος εξάσκηση στις στημένες φάσεις.

Ειδικά στις στατικές φάσεις, ο Γιάννης Αναστασίου έριξε μεγάλο βάρος διότι πρόκειται για έναν τομέα στον οποίο οι προσεχείς αντίπαλοι είναι πολύ δυνατοί. Για αυτό, αφιέρωσε αρκετό χρόνο ζητώντας συγκέντρωση και ταχύτητα από τους ποδοσφαιριστές του, ώστε να βγουν πρώτοι στις εναέριες διεκδικήσεις.

Ακόμα, οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν την Τετάρτη στις 18:00 και ακολούθως θα ανακοινωθεί η αποστολή για το ματς με τους Δανούς.

Αναστασίου: "Συνεχίζουμε μαζί"

Προσερχόμενοι στο "Γεώργιος Καλαφάτης", οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού είχαν προλάβει να διαβάσουν τα πρωινά δημοσιεύματα από το Βέλγιο περί συμφωνίας του Γιάννη Αναστασίου με τη Γκενκ και παρότι δεν την πήραν στα σοβαρά, είχαν τη σχετική απορία.

Ο Αναστασίου το αντιλήφθηκε και προκειμένου να διαλύσει και την τελευταία... υποψία, τους ανέφερε χαρακτηριστικά: "Επειδή θα διαβάσετε διάφορα να ξέρετε ότι συνεχίζουμε μαζί και σας θέλω απόλυτα συγκεντρωμένους στα παιχνίδια που ακολουθούν".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ