ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απρόοπτο με τον Χουλτ, εκτός ο Γουακάσο

Απρόοπτο με τον Χουλτ, εκτός ο Γουακάσο
Χουλτ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκλας Χουλτ προσεβλήθη από γαστρεντερίτιδα και αποκλείστηκε από την αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, υπολογίζονται όλοι οι υγιείς παίκτες.

Στους αναμενόμενα απόντες από το κυριακάτικο (11/12) παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ατρόμητο, Μουμπάρακ Γουακάσο και Κρίστοφερ Σάμπα, προστέθηκε στην προπόνηση του Σαββάτου (10/12) ο Νίκλας Χουλτ.

Ο Σουηδός αριστερός μπακ προσεβλήθη από γαστρεντερίτιδα, παρέμεινε κλινήρης και αποκλείστηκε από την αποστολή, προκειμένου να αναρρώσει και να προλάβει το ματς με την ΑΕΛ την επόμενη Κυριακή, 18 Δεκεμβρίου.

Όπως προαναφέρθηκε, εκτός έμειναν και οι Γουακάσο και Σάμπα με τον πρώτο να υποβάλλεται σε θεραπεία και τον δεύτερο να ακολουθεί θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Όλοι οι υπόλοιποι υγιείς ποδοσφαιριστές, 24 τον αριθμό, υπολογίζονται από τον Μαρίνο Ουζουνίδη και θα διανυκτερεύσουν εν όψει της αναμέτρησης στο Περιστέρι.

Την 24άδα απαρτίζουν οι Κοτσόλης, Στιλ, Βλαχοδήμος Ο., Κουτρουμπής, Χουχούμης, Μαρινάκης, Μέστο, Μολέντο, Τελάντερ, Ευαγγέλου, Κουλιμπαλί, Λουντ, Ζέκα, Μπουμάλ, Βλαχοδήμος Π., Βιγιαφάνιες, Εμποκού, Λέτο, Μπεργκ, Ιμπάρμπο, Ιβανόφ, Ρέις, Λεντέσμα και Ρινάλντι.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού άρχισαν το πρόγραμμα με ζέσταμα, συνέχισαν με τακτική και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε μικρό χώρο.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ