ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποχώρησε με ενοχλήσεις στον δικέφαλο ο Βιγιαφάνιες

Αποχώρησε με ενοχλήσεις στον δικέφαλο ο Βιγιαφάνιες
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες δεν έβγαλε όλη την απογευματινή προπόνηση του Παναθηναϊκού καθώς παραπονέθηκε για ενοχλήσεις στον δικέφαλο.

Με ένα απρόοπτο συνεχίστηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού καθώς ο Λούκας Βιγιαφάνιες δεν ολοκλήρωσε την απογευματινή προπόνηση επειδή αισθάνθηκε κάποιες ενοχλήσεις στον δικέφαλο με αποτέλεσμα να αποχωρήσει στο μέσο του προγράμματος.

Στο τριφύλλι θα περιμένουν να δουν αν θα ξεπεραστούν αυτές οι ενοχλήσεις αλλιώς ο Αργεντινός άσος θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος. Επίσης το δικό τους πρόγραμμα συνέχισαν οι Λέτο και Τελάντερ.

Εν τω μεταξύ για την Δευτέρα έχει προγραμματιστεί φιλικό προπονητικού χαρακτήρα το οποίο θα γίνει στο "Γ. Καλαφάτης" με αντίπαλο τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Με απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί ολοκληρώθηκε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε ζέσταμα, παιχνίδι και τακτική.

Ο Βιγιαφάνιες αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον δικέφαλο και αποχώρησε στο μέσο της προπόνησης, ενώ ο Χουλτ έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης και οι Λέτο-Τελάντερ συνέχισαν την αποθεραπεία τους.

Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 8:30 το πρωί και στις 6:30 το απόγευμα θα παίξουν φιλικό προπονητικού χαρακτήρα με αντίπαλο τον ΑπόλλωναΛεμεσού, στο "Γεώργιος Καλαφάτης"".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ