ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποχώρησε για προληπτικούς λόγους ο Μολέντο

Αποχώρησε για προληπτικούς λόγους ο Μολέντο
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ροντρίγκο Μολέντο αισθάνθηκε μια ενόχληση στο γόνατο και εγκατέλειψε την προπόνηση της Τρίτης (9/8) αλλά στο τριφύλλι δεν ανησυχούν για τον Βραζιλιάνο άσο.

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού την Τρίτη (9/8) αφού ο Ροντρίγκο Μολέντο αισθάνθηκε μια ενόχληση στο γόνατο και προτιμήθηκε να αποχωρήσει για προληπτικούς λόγους. Στο τριφύλλι δεν ανησυχούν όμως και το πιθανότερο είναι να χάσει και την προπόνηση της Τετάρτης και εν συνεχεία να είναι και πάλι στην διάθεση του Στραματσόνι.

Οι Τελάντερ και Χουλτ συνέχισαν το ατομικό τους πρόγραμμα με τον Δανό μάλιστα να κάνει τόσο θεραπεία όσο και πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.

Το σχετικό δελτίο Τύπου ανέφερε: "Αρκετή… μπάλα είχε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού, με τον Μολέδο να αποχωρεί προληπτικά στο τέλος. Απογευματινή προπόνηση στο Κορωπί περιλάμβανε και η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού. Το πρόγραμμα των «πράσινων» είχε ζέσταμα, ασκήσεις με μπάλα και παιχνίδι σε μικρό χώρο. Προς το τέλος της προπόνησης ο Μολέντο αισθάνθηκε μια ενόχληση στο γόνατο και αποχώρησε για προληπτικούς λόγους, ενώ Χουλτ και Τελάντερ συνέχισαν το πρόγραμμά τους. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 6:30 το απόγευμα".

Μετά το τέλος της προπόνησης της Τετάρτης ο Αντρέα Στραματσόνι αναμένεται να ανακοινώσει και την 20άδα θα ταξιδέψει την Πέμπτη στην Κύπρο για το φιλικό με την Ομόνοια.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ