ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποχαιρέτησε τους πράσινους ο Νταμπίζας

Αποχαιρέτησε τους πράσινους ο Νταμπίζας
INTIME SPORTS

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού βρέθηκε την Πέμπτη το μεσημέρι στο Κορωπί και αποχαιρέτησε τους πράσινους παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών του τριφυλλιού.

Από τη στιγμή που του γνωστοποιήθηκε η απομάκρυνση του από τον σύλλογο ο Νίκος Νταμπίζας ήθελε να βρεθεί στο Κορωπί και να αποχαιρετήσει τους παίκτες του τριφυλλιού και τους πρώην συνεργάτες του στο "Γ. Καλαφάτης". Ο πρώην τεχνικός διευθυντής των πράσινων όμως ήθελε να είναι παρόντες άπαντες.

Για αυτό περίμενε μέχρι και την Πέμπτη το μεσημέρι όπου είχαν επιστρέψει όλοι οι διεθνείς από τις υποχρεώσεις τους για να μεταβεί μέχρι το αθλητικό κέντρο του Παναθηναϊκού.

Ο Νταμπίζας βρέθηκε στο "Γ. Καλαφάτης" και μίλησε στους πράσινους ευχαριστώντας για την συνεργασία που είχαν όλο το προηγούμενο διάστημα.

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού μίλησε στους παίκτες του τριφυλλιού μετά το τέλος της προπόνησης στην τραπεζαρία της ομάδας παρουσία του προπονητή του τριφυλλιού Γιάννη Αναστασίου και του Δημήτρη Σαραβάκου.

Ατομικό για τρεις

Σε ότι είχε να κάνει με την προπόνηση των πράσινων αυτή έγινε παρουσία όλων των ποδοσφαιριστών του τριφυλλιού με εξαίρεση τους τρεις τραυματίες Ζέκα, Ατζαγκούν και Καρέλη οι οποίοι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει:

"Οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού συνέχισαν την προετοιμασία τους με προπόνηση σήμερα το πρωί στο Κορωπί.

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε το καθιερωμένο ζέσταμα, στη συνέχεια ασκήσεις με πάσες και τέλος χωρίστηκαν σε τρεις ομάδες, παίζοντας οι δυο εναλλάξ οικογενειακό δίτερμα.

Ο Ζέκα έκανε ατομικό πρόγραμμα και ο Ατζαγκούν συνέχισε τη θεραπεία του, ενώ ο Καρέλης ακολούθησε κι αυτός θεραπεία. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα προπονηθούν ξανά αύριο στις 11:00 το πρωί".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ