ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποχαιρέτησε τον Ρισβάνη ο Δώνης στον Παναθηναϊκό

Αποχαιρέτησε τον Ρισβάνη ο Δώνης στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

Ο Χρήστος Δώνης με μια ανάρτηση στα social media αποχαιρέτησε τον Σπύρο Ρισβάνη με τον οποίο ήταν συμπαίκτες από την ακαδημία του Παναθηναϊκού.

Από τ ο Sport24.gr διαβάσατε πρώτοι την Παρασκευή πως ο Σπύρος Ρισβάνης δεν υπολογίζεται ενόψει της νέας σεζόν από τον Παναθηναϊκό και πως οι δυο πλευρές συζήτησαν για την λύση του συμβολαίου του 20χρονου ποδοσφαιριστή.

Το Σάββατο το βράδυ ο Χρήστος Δώνης, συμπαίκτης του Ρισβάνη από τις ακαδημίες του τριφυλλιού, αποχαιρέτησε τον 20χρονο στόπερ μέσω μιας ανάρτησης του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram λέγοντας πως ελπίζει να βρεθούν ξανά κάποια στιγμή στην ίδια ομάδα.

Χαρακτηριστικά έγραψε:

"Αδερφέ μου δυστυχώς το ποδόσφαιρο έτσι είναι, έχεις και χαρές και λύπες. Χάρηκα που ήμασταν μαζί τόσα χρόνια από τις ακαδημίες έως τώρα και ελπίζω κάποια στιγμή να ξανασυναντηθούμε ποδοσφαιρικά! Είσαι δυνατός και ξέρω πως θα τα καταφέρεις".

Αποχαιρέτησε και ο Υμεράι

Εν τω μεταξύ τέλος από τον Παναθηναϊκό θα αποτελέσει και ο Μαλντίν Υμεράι καθώς ενημερώθηκε και αυτός εδώ και λίγες μέρες ότι δεν υπολογίζεται για τη νέα σεζόν και μάλιστα στην διάρκεια του Σαββάτου χαιρέτησε τους συμπαίκτες του στο τριφύλλι.

Ο Υμεράι είναι ένας από τους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές της ακαδημίας και διεθνής με την Εθνική Ελπίδων της Αλβανίας ο οποίος είχε συμβόλαιο μέχρι το 2016 και την φετινή σεζόν αγωνίστηκ στο δεύτερο μισό στον Φωστήρα χωρίς όμως να δείξει στους πράσινους όσα περίμεναν για να τον κρατήσουν στην ομάδα.

Αποχαιρέτησε τον Ρισβάνη ο Δώνης στον Παναθηναϊκό
INTIME SPORTS

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ