ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποθέωση στο Κορωπί

Αποθέωση στο Κορωπί
INTIME SPORTS

Ιδιαίτερα θερμή υποδοχή επιφύλαξαν περίπου 2.000 οπαδοί του Παναθηναϊκού στην αποστολή της ομάδας κατά την επιστροφή της στο Κορωπί μετά τη μεγάλη νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. (VIDEOS)

Μπορεί η συνάντηση της αποστολής του Παναθηναϊκού με τους οπαδούς να πέρασε από "χίλια κύματα", όμως τελικά το πάρτι στήθηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Κορωπί.

Η αποστολή του Τριφυλλιού έφθασε στον προορισμό της 20 λεπτά μετά τα μεσάνυχτα με τους φίλους της ομάδας που ήταν περίπου δύο χιλιάδες να τους αποθεώνουν μόλις είδαν το πούλμαν να πλησιάζει.

Ο Γιάννης Αλαφούζος και οι παίκτες που ήταν στο πούλμαν απολάμβαναν κάθε στιγμή, άκουγαν με χαρά τα συνθήματα των οπαδών, ενώ αρκετοί παίκτες έβγαζαν φωτογραφίες και τραγουδούσαν τα συνθήματα, όπου την τιμητική του είχε το "οε οε οε πρωτάθλημα αήττητο δεν πήρατε ποτέ".

Αποθέωση στο Κορωπί
INTIME SPORTS

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πούλμαν δεν κατάφερε να περάσει την πύλη του προπονητικού κέντρου, καθώς ο κόσμος ήταν αρκετός, με αποτέλεσμα να σταματήσει σε απόσταση 100 μέτρων, οι παίκτες να κατέβουν από το πούλμαν και πήγαν στο προπονητικό κέντρο περνώντας ανάμεσα από τους οπαδούς που φώναζαν ρυθμικά τα ονόματα τους.

Δείτε χαρακτηριστικά βίντεο από την υποδοχή

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ