ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποθέωση στη Σουηδία για τον Μπεργκ

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΠΑΟ - ΒΕΡΟΙΑ (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η εξαιρετική εμφάνιση του Μάρκους Μπεργκ απέναντι στη Βέροια προκάλεσε τα αποθεωτικά σχόλια των συμπατριωτών του, με χαρακτηριστικότερο παράδειγμα τον τίτλο του σουηδικού σάιτ "fotbollskanalen.se". (PHOTO)

O Παναθηναϊκός επικράτησε με το εμφατικό 5-0 της Βέροιας στη Λεωφόρο για την 23η αγωνιστική της Super League, έχοντας για μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρκους Μπεργκ, ο οποίος σημείωσε χατ τρικ.

Όπως είναι λογικό, η εξαιρετική εμφάνιση του Σουηδού στράικερ, ο οποίος έφτασε τα 23 γκολ σε 34 ματς την εφετινή σεζόν, δεν έμεινε ασχολίαστη απ' τους συμπατριώτες του.

Χαρακτηριστικότερο παράδειγμα ο τίτλος της σουηδικής ιστοσελίδας " fotbollskanalen.se", η οποία παράλλαξε το "Ζεστός, Θερμότερος, Καυτός" σε "Ζεστός, Θερμός, Μπεργκ", θέλοντας να τονίσει πως ο 30χρονος επιθετικός είναι... on fire!

Μεταξύ άλλων, το άρθρο αναφέρει: "Ο Μάρκους Μπεργκ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Το Σάββατο σημείωσε χατ τρικ κόντρα στη Βέροια, το οποίο σημαίνει πως έφτασε τα 11 γκολ στα τελευταία οχτώ παιχνίδια του πρωταθλήματος. Ο Παναθηναϊκός έχει ένα μεγάλο αστέρι: τον Μάρκους Μπεργκ. Ο Σουηδός βάζει διαρκώς γκολ για τον Παναθηναϊκό".

Δείτε τη PHOTO:

Αποθέωση στη Σουηδία για τον Μπεργκ
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ