ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Μπεργκ σε Χατζηγιοβάνη: "Paixtara"

ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports)
ÃÉÏÕÑÏÐÁ ËÉÃÊ / ÐÁÏ - ÃÊÁÌÐÁËÁ / EUROPA LEAGUE / PANATHINAIKOS - GABALA (ÂÁÃÃÅËÇÓ ÓÔÏËÇÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης ανέβασε μία φωτογραφία από τον αγώνα με την Γκαμπάλα στο προσωπικό του προφίλ με τον Μάρκους Μπεργκ να τον αποθεώνει!

Ήταν σίγουρα ένα από τα πρόσωπα της αναμέτρησης με την Γκαμπάλα. Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης έκανε το ντεμπούτο του ως βασικός σε ευρωπαϊκό παιχνίδι και είχε αξιοπρεπέστατη παρουσία τόσο στο επιθετικό όσο και στο ανασταλτικό κομμάτι.

Συνολικά, πέρσι αγωνίστηκε σε 15 παιχνίδια κάνοντας το ντεμπούτο του με την πράσινη φανέλα στις 3/11/2016 μπαίνοντας ως αλλαγή αντί του Μέστο στο 77ο λεπτό της αναμέτρησης με την Σταντάρ στη Λεωφόρο. Φέτος ο Χατζηγιοβάνης αναμένεται να έχει αναβαθμισμένο ρόλο στην ομάδα που φτιάχνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης με τον προπονητή του τριφυλλιού να πιστεύει στο ταλέντο του νεαρού μεσοεπιθετικού.

Ο Χατζηγιοβάνης κατά τη διάρκεια της Παρασκευής (28/7) ανέβασε στο προφίλ του στο instagram μία φωτογραφία του από την αναμέτρηση με την Γκαμπάλα γράφοντας: "Συγχαρητήρια σε όλους μια πολύ σημαντική νίκη επόμενος στόχος στη Γκαμπάλα". Αρκετοί από τους συμπαίκτες του έσπευσαν να πατήσουν like στη φωτογραφία όμως ένας από τους πρώην πράσινους έγραψε το πιο αποθεωτικό σχόλιο.

Ο λόγος για τον Μάρκους Μπεργκ ο οποίος αποκάλεσε "παικτάρα" τον Χατζηγιοβάνη.

Δείτε το post, αλλά και την ανάρτηση του Μπεργκ.

Μπεργκ σε Χατζηγιοβάνη: "Paixtara"
TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ