ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποθεραπεία και ρεπό στο "Γεώργιος Καλαφάτης"

Αποθεραπεία και ρεπό στο "Γεώργιος Καλαφάτης"
INTIME SPORTS

Ο Γιάννης Αναστασίου επιβράβευσε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του στη νίκη επί της Μπριζ παραχωρώντας ρεπό την Πέμπτη. Συνεχίζουν το ατομικό οι Εσιέν και Τελάντερ.

Το παιχνίδι με τη Μπριζ στέρησε πολλή ενέργεια από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, ειδικά για όσους αγωνίστηκαν στο δεύτερο ημίχρονο και έτρεξαν περισσότερο, για να καλύψουν το αριθμητικό μειονέκτημα.

Για αυτό, ο Γιάννης Αναστασίου παραχώρησε ρεπό την Πέμπτη (30/7), προκειμένου οι παίκτες να ξεκουραστούν και να ανακτήσουν τις δυνάμεις τους εν όψει της ρεβάνς του Βελγίου.

Στο μεταξύ, στην προπόνηση της Τρίτης (29/7) στο "Γεώργιος Καλαφάτης", το κλίμα ήταν πολύ καλό μετά τη νίκη της προηγούμενης βραδιάς. Ο Αναστασίου μοίρασε συγχαρητήρια για την υπερπροσπάθεια, αλλά, ζήτησε να χαμηλώσουν οι τόνοι και να συνεχιστεί η δουλειά, ώστε να επιτευχθεί ο πρώτος στόχος.

Όσοι ποδοσφαιριστές έπαιξαν κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ έκαναν αποθεραπεία, ενώ το πρόγραμμα των υπόλοιπων περιλάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις πέντε εναντίον δυο και παιχνίδια με μπάλα.

Οι Εσιέν και Τελάντερ συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμά τους.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ