ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποστολάκης: "Είναι νωρίς να κρίνουμε"

Αποστολάκης: "Είναι νωρίς να κρίνουμε"
INTIME SPORTS

Ο Στράτος Αποστολάκης υποστήριξε ότι το κόστος από τον αποκλεισμό του Παναθηναϊκού είναι κυρίως οικονομικό και τόνισε ότι η στήριξη από τους φιλάθλους είναι αναγκαία για τους ποδοσφαιριστές.

Μία αισιόδοξη νότα για το μέλλον του Παναθηναϊκού έδωσε ο Στράτος Αποστολάκης, ο οποίος αναγνώρισε μεν ότι ο αποκλεισμός από τη Γκαμπάλα ήταν ταπεινωτικός, αλλά ανέφερε ότι το ποδόσφαιρο συνεχίζεται και η ομάδα έχει τις δυνατότητες να κατακτήσει τον τίτλο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στράτου Αποστολάκη στην εφημερίδα Real News:

Για τις αποτυχίες στην Ευρώπη: "Είναι πολύ δύσκολο, ας μην κρυβόμαστε. Το κόστος για μένα είναι κυρίως οικονομικό, όχι τόσο το αγωνιστικό. Ας μη γελιόμαστε, αυτός ο Παναθηναϊκός δεν έχει ακόμα το έμψυχο δυναμικό για να κάνει σημαντική πορεία σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ακόμη όμως και η συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League ή μια πρόκριση στον επόμενο γύρο θα ήταν ένα βήμα προόδου στο μεταβατικό στάδιο που διανύει. Το πιο σημαντικό για την ομάδα είναι τα έσοδα που χάθηκαν από τον αποκλεισμό. Δεν ξέρω πώς θα καλυφθούν, αλλά φέτος, κυρίως λόγω των μεταγραφών, οι προσδοκίες ήταν μεγαλύτερες".

Για το τι χρειάζεται η ομάδα: "Είναι απολύτως λογική η απογοήτευση, ακόμη και η οργή από μερίδα των φιλάθλων, αλλά η ζωή συνεχίζεται, το ποδόσφαιρο δεν σταματά. Μπορεί αυτή η αποτυχία να βοηθήσει τον Παναθηναϊκό να φτάσει στην επιτυχία. Κι αυτό διότι ο βασικός στόχος του από την αρχή της σεζόν ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα είναι πιο ανταγωνιστικό το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ ενισχυμένους. Όμως αν ο Παναθηναϊκός νικήσει στα τρία επόμενα ματς, θα μπορέσει να ηρεμήσει και να παίξει πιο απελευθερωμένος και συγκεντρωμένος στα πιο δύσκολα και στα ντέρμπι".

Για τις μεταγραφές: "Ας μη βιαζόμαστε. Έχω την εντύπωση πως φέτος έγιναν σωστές κινήσεις για την ενίσχυση της ομάδας. Είναι νωρίς ακόμη και όλοι έχουν επηρεαστεί από τα αποτελέσματα στα ευρωπαϊκά παιχνίδια. Σ' αυτά, όμως, ουσιαστικά ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε χωρίς τις σημαντικές μεταγραφές του. Πρέπει να είναι αισιόδοξοι όλοι. Αν δεν έχεις θετική σκέψη, μπορεί να σε πάρει από κάτω. Τώρα χρειάζεται περισσότερο η συσπείρωση και η στήριξη από την κερκίδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ