ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απορρίφθηκε η προσφυγή του Παναθηναϊκού για τον Μπεργκ

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΠΑΟ - ΠΑΟΚ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε ως αναρμόδιο την προσφυγή του Παναθηναϊκού κατά της τιμωρίας του Μάρκους Μπεργκ και έτσι ο Σουηδός επιθετικός δεν θα αγωνιστεί κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Χωρίς τον Μάρκους Μπεργκ θα αγωνιστεί ο Παναθηναϊκός στην τελευταία αγωνιστική των playoffs του πρωταθλήματος απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (31/5, 20:30). Το Διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ απέρριψε ως αναρμόδιο την προσφυγή του "τριφυλλιού" κατά της τιμωρίας του Σουηδού φορ και έτσι μένει ως έχει ποινή των 3+1 αγωνιστικών.

Ο Παναθηναϊκός είχε προσφύγει στο Διαιτητικό δικαστήριο, ελπίζοντας να πέσει η ποινή του Μπεργκ και να τον έχει στην διάθεσή του ο Μαρίνος Ουζουνίδης στην Τούμπα, μιας και είχε εκτίσει την ποινή των τριών πρώτων αγωνιστικών. Εντέλει, το διαιτητικό δήλωσε αναρμόδιο για ποινές ποδοσφαιριστών ως τέσσερις αγωνιστικές και ως εκ τούτου ο διεθνής στράικερ παραμένει στα... πιτς.

Να τονιστεί πως ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν είχε συμπεριλάβει τον 31χρονο επιθετικό στην αποστολή, περιμένοντας ίσως κάποια θετική εξέλιξη στην υπόθεση. Επίσης, παραμένει και το πρόστιμο που είχε επιβληθεί στον Μπεργκ, ύψους 50.000 ευρώ.

Τέλος, απορρίφθηκε η πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την συγκεκριμένη υπόθεση λόγω έλλειψης έννομου συμφέροντος, όπως αναφέρει και η απόφαση που ανακοινώθηκε.

Η ανακοίνωση:

"Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Διαιτητικό Δικαστήριο Ποδοσφαίρου της ΕΠΟ έλαβε τις εξής αποφάσεις:

Απέρριψε ως απαράδεκτη την προσφυγή του Μάρκους Μπεργκ κατά της υπ’ αριθ. 27/2017 απόφασης της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, ελλείψει δικαιοδοσίας του Διαιτητικού Δικαστηρίου, λόγω του ότι η επιβληθείσα στον προσφεύγοντα πειθαρχική ποινή δεν υπερβαίνει την ποινή των τεσσάρων (4) αγωνιστικών, ούτε τη χρηματική ποινή των πενήντα χιλιάδων (50.000) ευρώ.

Απέρριψε την από 29.5.2017 πρόσθετη παρέμβαση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ως απαράδεκτη λόγω ελλείψεως εννόμου συμφέροντος".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ