ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απόντες και πάλι οι Λάτιν στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΚΑΜΠΕΣΑΣ(Α) ΜΟΛΕΔΟ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΟΣΦΠ / ΚΑΜΠΕΣΑΣ(Α) ΜΟΛΕΔΟ(Δ) / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΤΟΛΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Χωρίς τους Μολέντο, Βιγιαφάνιες, Ινσούα και Καμπέσας πραγματοποιήθηκε η προπόνηση του Παναθηναϊκού την Πέμπτη. Στην Αθήνα την Παρασκευή.

Απόντες από την προπόνηση της Πέμπτης, παρά το γεγονός ότι είχε ολοκληρωθεί η άδεια τους, ήταν οι Μολέντο, Βιγιαφάνιες, Ινσούα και Καμπέσας. Οι τρεις πρώτοι ειδοποίησαν πως είχαν πρόβλημα με τα εισιτήρια τους ενώ ο μέσος από το Εκουαδόρ έστειλε χαρτί από νοσοκομείο πως έχει μια λοίμωξη.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός και οι δυο Αργεντινοί αναμένεται να βρίσκονται την Παρασκευή στη χώρα μας. Όσο για τον Καμπέσας είναι ακόμα ανοιχτό το αν θα είναι στην προπόνηση της Παρασκευής ή όχι. Για τον μέσο από το Εκουαδόρ θα πρέπει να σημειώσουμε πως πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του άδειασε το ντουλάπι με τα πράγματα του, με ότι και αν μπορεί να σημαίνει αυτό.

Έως τώρα ο Καμπέσας δεν είχε δείξει σημάδια φυγής αλλά η κίνηση του αυτή δεν αποκλείεται να σημαίνει κάτι παραπάνω. Κάτι που θα ξεκαθαρίσει τις επόμενες μέρες.

Και οι τέσσερις ποδοσφαιριστές παρότι ειδοποίησαν πως δε θα βρίσκονται στην Αθήνα ήταν αδικαιολόγητα απόντες και δεν αποκλείεται για τους τρεις πρώτους να υπάρξει και κάποιο είδος τιμωρίας.

Σε αντίθεση με τους προαναφερθέντες στην Αθήνα βρίσκεται ο Λουτσιάνο, σύμφωνα με τους πράσινους, ο οποίος όμως δεν πήγε στο "Γ. Καλαφάτης" και αναμένεται να βρεθεί σήμερα στο αθλητικό κέντρο.

Σε ότι αφορά το πρόγραμμα προπόνησης οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ασκήσεις δύναμης στο γυμναστήριο, συνέχισαν με ασκήσεις συναρμογής και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής. Ο μοναδικός που ακολούθησε πρόγραμμα θεραπείας ήταν ο Κότσαρης.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ