ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απόντες και αμφίβολοι για την Τετάρτη στον Παναθηναϊκό

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÐÁÏ (LATO KLODIAN / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Παναθηναϊκός απώλεσε δύο βαθμούς στη Νέα Σμύρνη, αλλά η ισοπαλία με τον Πανιώνιο αφήνει και άλλα προβλήματα για τη συνέχεια των play offs.

Το ιατρικό δελτίο του Παναθηναϊκού είναι γεμάτο μετά το παιχνίδι με τον Πανιώνιο και σύμφωνα με τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί, στο ματς με τον ΠΑΟΚ θα παραταχθεί μία υπηρεσιακή ενδεκάδα.

Καταρχάς, ο Ουσμάν Κουλιμπαλί παρουσίασε συμπτώματα δύσπνοιας από το βράδυ του Σαββάτου (13/5), τα οποία επιδεινώθηκαν την Κυριακή (14/5), αφού έχει προσβληθεί από λοίμωξη του αναπνευστικού. Αυτή τη στιγμή, έχει λίγες πιθανότητες να προλάβει τη δεύτερη αγωνιστική των play offs.

Ο Λούκας Βιγιαφάνιες έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα και θα απουσιάσει από το τουρνουά, ενώ ο Τζαντομένικο Μέστο θα υποβληθεί σε μαγνητική τη Δευτέρα (15/5), για να διαπιστωθεί εάν έπαθε διάσειση μετά το χτύπημα στο κεφάλι.

Ο Γιώργος Κουτρουμπής έχει μία βαθιά πληγή στον αστράγαλο και δεν μπορούσε να πατήσει το δεξί πόδι και η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί τη Δευτέρα. Τέλος, οι τραυματίες Ρόμπιν Λουντ και Ράσμους Τελάντερ έτσι και αλλιώς δεν υπολογίζονται για τον ΠΑΟΚ.

Επιπροσθέτως, ο Ζέκα δεν θα αγωνιστεί εναντίον του ΠΑΟΚ λόγω της αποβολής του στη Νέα Σμύρνη.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ