ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Απομένουν τα τυπικά για τον Λεντέσμα

Απομένουν τα τυπικά για τον Λεντέσμα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Κριστιάν Λεντέσμα συμφώνησε με τον Αντρέα Στραματσόνι και θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό! Πολύωρη συνάντηση των δύο ανδρών, καλύφθηκαν όλες οι διαφορές.

Στον Παναθηναϊκό θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κριστιάν Λεντέσμα, μετά τη συμφωνία που επιτεύχθηκε στη συνάντηση που είχε με τον Αντρέα Στραματσόνι. Οι δύο άνδρες συζήτησαν για πολλές ώρες την Κυριακή (10/7) και κάλυψαν όλες τις διαφορές που είχαν, κυρίως στο οικονομικό.

Η προεργασία που είχε προηγηθεί για τον Αργεντινό χαφ από το ραντεβού του με τον Γιάννη Αλαφούζο το Σάββατο (9/7) συνέβαλλε καθοριστικά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής και την επόμενη, διευθετήθηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες.

Ο Στραματσόνι, ο Λεντέσμα και ο μάνατζερ του διαπραγματεύτηκαν για τέσσερις ώρες και το αποτέλεσμα ικανοποίησε τους πάντες. Πλέον, απομένει η υπογραφή των συμβολαίων, που θα συμβεί αμέσως μόλις συνταχθούν τα επίσημα έγγραφα και η μεταγραφή θα ανακοινωθεί το αργότερο μέχρι την Τρίτη (12/7).

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Sport24.gr, ο Κριστιάν Λεντέσμα θα αμείβεται με 450.000 ευρώ πάγιες αποδοχές ετησίως, ενώ μπορεί να λάβει με τη μορφή μπόνους άλλες 150.000 ευρώ, δηλαδή συνολικά 600.000 ευρώ. Το συμβόλαιο θα έχει διάρκεια 1+1 και η δεύτερη σεζόν θα ενεργοποιηθεί εφόσον συμπληρωθεί ένας αριθμός συμμετοχών.

Με την απόκτηση του Γουακάσο Μουμπάρακ και τη συμφωνία με τον Κριστιάν Λεντέσμα, η βασική ενίσχυση του Παναθηναϊκού στις μεταγραφές έκλεισε. Πλέον, ο Στραματσόνι θα αποφασίσει, ανάλογα με το μπάτζετ που έχει στη διάθεση του, τα συμπληρώματα που θα χρειαστεί το ρόστερ.

Δείτε τις ειδικές προσφορές των footshirts σε τιμές από 13 ευρώ!

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ