ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σίβοκ: "Ξέρω για Παναθηναϊκό, απόφαση μέχρι τέλος Ιουνίου"

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σίβοκ: "Ξέρω για Παναθηναϊκό, απόφαση μέχρι τέλος Ιουνίου"
INTIME SPORTS

Το Sport24.gr "ξετρύπωσε" τον Τόμας Σίβοκ με τον Τσέχο στόπερ να μιλάει για πρώτη φορά σε ελληνικό μέσο και να σημειώνει ότι θα ήταν ενδιαφέρουσα περίπτωση να αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό.

Η περίπτωση απόκτησης του Τόμας Σίβοκ από τον Παναθηναϊκό είναι πολύ δύσκολη λόγω του υψηλού κασέ του διεθνή Τσέχου ποδοσφαιριστή και των οκτώ προτάσεων που έχει στα χέρια του όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Δύσκολη αποδείχτηκε και η προσπάθεια εξεύρεσης του 31χρονου στόπερ προκειμένου να αποσπάσουμε την άποψή του για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού.

Τα πρώτα τηλεφωνήματα, στην διάρκεια της Τρίτης, έγιναν στο τούρκικο τηλέφωνο που έχει ο Σίβοκ και στα οποία ποτέ δεν απάντησε. Μάλιστα, σε κάποια στιγμή ο τηλεφωνητής "απαντούσε" ελληνικά: "ο συνδρομητής που καλέσατε είναι κατειλημμένος"! Κάτι που μας έβαλε σε σκέψεις ότι δεν αποκλείεται ο παίκτης να είναι στην Αθήνα. Δεν επιβεβαιωνόταν από κανέναν...

Οι προσπάθειες συνεχίστηκαν και την Τετάρτη αρχικά πάλι στο τούρκικο τηλέφωνο και εν συνεχεία στο τσέχικο νούμερο, το οποίο βρέθηκε στην προσπάθεια αναζήτησης του.

Εκεί σταθήκαμε τυχεροί, καθώς ο Σίβοκ όντας στην Τσεχία, απάντησε στα SMS του Sport24 και είπε μια - δυο κουβέντες για πρώτη φορά σε ελληνικό μέσο.

Η αλήθεια είναι ότι αρχικά μας παρέπεμψε στον εκπρόσωπο του, ο οποίος ήδη έχει μιλήσει σε ελληνικά μέσα και έχει παραδεχτεί ότι υπάρχει πρόταση των πράσινων στον 31χρονο Τσέχο.

Εμείς όμως θέλαμε να μας απαντήσει ο ίδιος σε μερικές ερωτήσεις αναφορικά με το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού και το πότε θα είναι σε θέση να πάρει την τελική του απόφαση.

Ο Τσέχος στόπερ αν και λιγομίλητος υποστήριξε ότι η προοπτική του να παίξει στο τριφύλλι είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση. Δεν θέλησε να μας αποκαλύψει αν η πρόταση του Παναθηναϊκού είναι ανάμεσα στις οκτώ που έχει στα χέρια μιλώντας την Τετάρτη σε Τσέχους δημοσιογράφους αλλά σημείωσε ότι θα πάρει την τελική του απόφαση στα τέλη Ιουνίου.

Φυσικά αυτό (αν υλοποιήσει την πρόθεσή του, προκαλώντας συνθήκες "πλειστηριασμού") δεν είναι θετικό για τον Παναθηναϊκό καθώς οι άνθρωποι του τριφυλλιού θέλουν να τελειώσουν τη συγκεκριμένη υπόθεση όσο το δυνατόν πιο γρήγορα.

Ας δούμε όμως τι είπε ο Σίβοκ αποκλειστικά στο Sport24.gr

Θα σε ενδιέφερε να παίξεις στον Παναθηναϊκό;
"Ναι είναι μια ενδιαφέρουσα περίπτωση".

Τι γνωρίζεις για τον Παναθηναϊκό;
"Γνωρίζω αρκετά πράγματα".

Μιλώντας στους συμπατριώτες σου είπες ότι έχεις οκτώ προτάσεις, είναι και του Παναθηναϊκού ανάμεσα σε αυτές;
"
... "

Πότε θα πάρεις την τελική σου απόφαση;
"Ελπίζω μέχρι το τέλος Ιουνίου να έχω πάρει την απόφαση μου"

Ποιους παίκτες του Παναθηναϊκού γνωρίζεις από το τωρινό ρόστερ;
"Προσωπικά όχι, αλλά σίγουρα ξέρω τους Εσιέν και Πέτριτς από την παρουσία τους στα Ευρωπαϊκά γήπεδα".

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ