ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εβανχελίνα Αλκαράς: "Σοβαρή η πρόταση του Παναθηναϊκού"

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εβανχελίνα Αλκαράς: "Σοβαρή η πρόταση του Παναθηναϊκού"

Η σύζυγος και εκπρόσωπος του Αντολίν Αλκαράς, Εβανχελίνα, μίλησε αποκλειστικά στο www.Sport24.gr για την πρόταση του Παναθηναϊκού στον 33χρονο Παραγουανό και το τι θα παίξει μεγαλύτερο ρόλο στην απόφαση του πρώην άσου της Έβερτον.

Πίσω από έναν δυναμικό άντρα, κρύβεται πάντα μια δυναμική γυναίκα και στην περίπτωση του Αντολίν Αλκαράς η συγκεκριμένη πρόταση έχει βρει την... εφαρμογή της.

Ο 33χρονος Παραγουανός αμυντικός εδώ και οκτώ χρόνια, από το 2007, είναι παντρεμένος με την Εβανχελίνα Σολάνχε Μπερνάντες Αλκαράς η οποία ήταν αθλητική δημοσιογράφος στην Αργεντινή και πλέον εκτός από σύζυγος του έχει αναλάβει και χρέη μάνατζερ του.

Στην προσπάθεια που κάναμε να επικοινωνήσουμε με τον παίκτη για να μιλήσουμε για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, την πρόταση των πράσινων, τις συνομιλίες των δυο πλευρών αλλά και να δούμε που βρίσκεται η συγκεκριμένη υπόθεση όσα τηλέφωνα και αν βρήκαμε από Παραγουάη και Αγγλία αντιστοιχούσαν σε αυτό της Εβανχελίνα Αλκαράς η οποία ευγενικότατα δέχτηκε να μας μιλήσει.

Μάλιστα όταν πήρε φόρα δεν μπορούσε κανείς να την σταματήσει. Σύμφωνα με την σύζυγο του Αντολίν Αλκαράς ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει μια πολύ σοβαρή πρόταση στον 33χρονο αμυντικό και το ενδιαφέρον των ανθρώπων του τριφυλλιού είναι πολύ σοβαρό αλλά υπάρχει ένα μεγάλο πρόβλημα.

Αυτό είναι οι προτάσεις που έχει στα χέρια του από Ισπανία και Αγγλία και το γεγονός πως τα δυο προαναφερθέντα πρωταθλήματα είναι σαφώς πιο ανταγωνιστικά. Όπως επίσης και ότι μεγάλο ρόλο θα παίξουν οι συνθήκες που θα συναντήσουν ο ίδιος και η οικογένεια του οι οποίοι τα τελευταία πέντε χρόνια μένουν μόνιμα στην Αγγλία.

Όσο για το τι μπορεί να γείρει τα δεδομένα υπέρ του Παναθηναϊκού; Πρώτον και κύριον η παρουσία των πράσινων στα προκριματικά του Champions League αλλά και... η έλευση του Ρολάντ Βάργκας στην ΑΕΚ καθώς οι δυο τους ήταν συμπαίκτες στην Μπριζ και πολύ καλοί φίλοι και δεν αποκλείεται η φιλία αυτή να παίξει τον ρόλο της. Απέκλεισε βέβαια το ενδεχόμενο να επιστρέψει πίσω στην Παραγουάη παρά τις προτάσεις που έχει.

"Είμαστε σε συνομιλίες και με τον Παναθηναϊκό και με άλλες ομάδες. Μιλάμε αυτή τη στιγμή, αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ξέρετε πώς είναι αυτά τα πράγματα".

- Υπάρχει κάποιο deadline από πλευράς Παναθηναϊκού για την απάντηση σας;
"Δεν μπορώ να πω ότι ο Αντολίν θα αποφασίσει σήμερα, αύριο, αυτή την εβδομάδα ή την άλλη. Στο ποδόσφαιρο τα πράγματα αλλάζουν μέρα με τη μέρα, ξέρετε πως είναι, καταλαβαίνω ότι οι ομάδες κάνουν τον προγραμματισμό τους, αλλά οι αθλητές είναι άνθρωποι. Σήμερα σκέφτονται αυτό, αύριο το άλλο. Κάθε μέρα, μπορεί να εμφανιστεί κάποια καινούρια πρόταση, είναι πολλά που επηρεάζουν έναν αθλητή στη σκέψη του. Θα είναι μία εβδομάδα συναντήσεων".

-Μπορείτε να μας πείτε κάτι παραπάνω για την πρόταση του Παναθηναϊκού:
"Δεν μπορώ να μπω σε οικονομικά δεδομένα και δεν πρόκειται να το κάνω. Ούτε να σας πω εάν είναι καλή η πρόταση του Παναθηναϊκού ή όχι. Όπως δεν το κάνω και για καμία ομάδα. Είναι μία πρόταση, ανάμεσα στις άλλες".

- Πως σας έχει φανεί η μέχρι τώρα επικοινωνία με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού;
"Έχουμε μιλήσει μόνο τηλεφωνικά, αλλά μου φάνηκαν πολύ σωστοί. Έχω μείνει έκπληκτη από το συμπεριφορά τους. Έχω πολύ καλή επικοινωνία με τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, δεν τους έχω συναντήσει από κοντά, μόνο τηλεφωνικά, μου φάνηκαν πολύ σοβαροί, οπότε το ενδιαφέρον είναι σοβαρό. Γι' αυτό και μιλάμε...".

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Εβανχελίνα Αλκαράς: "Σοβαρή η πρόταση του Παναθηναϊκού"

- Θα ενδιέφερε τον Αντολίν να αγωνιστεί στην Ελλάδα;
"Σίγουρα θα τον ενδιέφερε να αγωνιστεί στην Ελλάδα. Ο Αντολίν δεν κλείνει καμία πόρτα. Ξέρει ότι ο Παναθηναϊκός είναι μία πολύ γνωστή ομάδα στην Ελλάδα, που συμμετέχει στην Ευρώπη. Είναι μία ενδιαφέρουσα προοπτική που μπορεί να μετρήσει".

-Μπορεί να μετρήσει το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός αγωνίζεται στα προκριματικά του Champions League;
"Ναι, νομίζω ότι είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας. Ο Αντολίν έπαιζε τόσα χρόνια σε υψηλό επίπεδο και θέλει να συνεχίσει να παίζει. Είναι ένας παίκτης με φιλοδοξίες".

- Υπάρχει ενδεχόμενο να γυρίσει στην Παραγουάη όπως γράφτηκε τις προηγούμενες μέρες;
"Ο Αντολίν έχει πρόταση από τις 4 μεγαλύτερες ομάδες της χώρας. Αλλά δεν είναι ακόμη η ώρα της επιστροφής. Είναι σε καλή ηλικία και θέλει να συνεχίζει να παίζει σε υψηλό επίπεδο".

Έχει και άλλες προτάσεις στα χέρια του;
"Έχει αρκετές από Ισπανία και μία από Αγγλία. Ενδιαφέρον υπάρχει από Γαλλία και Τουρκία, αλλά ενδιαφέρον τίποτα παραπάνω"

Αυτές οι προτάσεις είναι καλύτερες από του Παναθηναϊκού;
"Δεν μπορώ να σου πω εάν είναι καλύτερες ή όχι. Πάντως, αντικειμενικά γνωρίζετε κι εσείς ότι το αγγλικό και το ισπανικό πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικά από αυτό της Ελλάδας".

Αυτό είναι κάτι που θα μετρήσει στην απόφασή του;
"Σου είπα είναι πολλά που μετρούν στην απόφαση ενός αθλητή. Είναι η οικογένεια για παράδειγμα. Ο Αντολίν έχει τόσα χρόνια στην Αγγλία συνηθίζεις στη ρουτίνα, η ζωή έχει μία πορεία. Ο αθλητής είναι άνθρωπος, τα μετρά όλα αυτά."

Τι ξέρει για την Ελλάδα, το ποδόσφαιρο και τον Παναθηναϊκό:
"Για τον Παναθηναϊκό σου είπα. Για την Ελλάδα πέσαμε πάνω σε μία είδηση χθες. Ο Βάργκας θα πάει στην ΑΕΚ και την Ελλάδα. Ο Ρόναλντ και ο Αντολίν ήταν συμπαίκτες δυο χρόνια στην Μπριζ και είναι πολύ καλοί φίλοι"

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ