ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αποφόρτιση για τους πιο επιβαρυμένους παίκτες

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ  (×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ)Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÐÁÏ (×ÑÇÓÔÏÓ ÌÐÏÍÇÓ)Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Οχτώ ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν χαλαρά την Τρίτη, προκειμένου να αποφορτιστούν εν όψει των επόμενων παιχνιδιών. Απουσιάζει με άδεια ο Ζέκα.

Διαχείριση της κόπωσης που παρουσιάζουν οι πιο επιβαρυμένοι ποδοσφαιριστές, κάνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης, προκειμένου να ανταπεξέλθουν στις συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρέωσεις.

Η προπόνηση της Τρίτης (4/4) έγινε με τους παίκτες να χωρίζονται σε δύο γκρουπ. Οι Κουλιμπαλί και Εμποκού έκαναν μόνο πρόγραμμα στο γυμναστήριο, ενώ οι Μπεργκ, Κουρμπέλης, Κουτρουμπής, Χουλτ, Μολέντο και Βιγιαφάνιες ξεκίνησαν με αποφόρτιση και στη συνέχεια ακολούθησαν μέρος του προγράμματος με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους.

Το πρόγραμμα των υπολοίπων περιλάμβανε προθέρμανση, ασκήσεις με πάσες και πάσες με τελειώματα. Οι Μίγγος και Λέτο ακολούθησαν μέρος του προγράμματος, ενώ ο Ζέκα απουσίασε με άδεια για προσωπικούς λόγους.

Έτσι και αλλιώς, ο Πορτογάλος χαφ δεν πρόκειται να αγωνιστεί την Πέμπτη (6/4) εναντίον του Πανιωνίου, αφού έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή λόγω κίτρινων καρτών. Φαβορί για να αντικαταστήσει τον αρχηγό είναι ο Λουντ έναντι του Ρέις, επειδή διαθέτει δημιουργικές ικανότητες.

Η προπόνηση της Τετάρτης, η τελευταία πριν τον αγώνα με τον Πανιώνιο είναι προγραμματισμένη για τις 14:00.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ